Vacature Strategisch en/of Tactische Personeelsplanner

 • Niet gecategoriseerd, Vacatures
 • Geen reacties
 • Sjifra van Maanen
Vacature operationeel personeelsplanner

Vacature Strategisch en/of Tactische Personeelsplanner – 28 tot 40 uur per week

Ervaren in Workforce Management en op zoek naar meer afwisseling? Word jij ook enthousiast wanneer je een strategisch, tactisch of operationeel planningsvraagstuk mag oplossen? Ga jij voor het best mogelijke resultaat en ben je een teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een ambitieuze Strategische en/of Tactische personeelsplanner die ieder planningsvraagstuk met nieuwsgierigheid tegemoet treedt en doorgaat tot het opgelost is. 

Wij bieden je een afwisselende functie met een diversiteit aan opdrachtgevers en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.  

Planning To Succes

Planning To Succes realiseert een optimale personeelsplanning voor een diversiteit aan organisatie. Onze opdrachtgevers laten zich door ons adviseren, trainen en/of besteden de planning aan ons uit. Optimale personeelsplanning draagt direct bij aan het succes van organisaties en een betere maatschappij.

Taken en Verantwoordelijkheden

Een Strategische en/of Tactische Planner speelt bij onze opdrachtgevers een belangrijke rol.  Door jouw kennis en ervaring ben je in staat het management advies te geven over capaciteitsvraagstukken (van eenvoudig tot zeer complex). Zowel op korte als lange termijn, rekening houdend met afwezigheden en capaciteitsverandering. Je weet jouw informatie duidelijk over te brengen en geeft waar nodig gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot inzet van capaciteit.

Projecten worden door jou geleid waarin je hands-on meewerkt bij de inrichting van het planproces en je de verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van de gewenste resultaten. Als coacht help je collegae (intern en extern) om nog beter te worden in personeelsplanning. Je signaleert knelpunten, problemen, verwachtingen en vertaalt deze naar oplossingen. Jouw bijdrage zorgt dat onze klanten kosten besparen terwijl de winst en medewerkerstevredenheid toeneemt. 

Competenties

 • Minimaal 5 jaar onafgebroken ervaring als tactische en operationeel personeelsplanner. 
 • Kennis van roosterprocessen en capaciteitsplanning op Hbo-niveau is vereist aangevuld met enkele jaren ervaring en vervolgopleidingen in het vakgebied.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, van het gebruik en de toepassingsmogelijkheden van gebruikte applicaties en kennis van de organisatie en processen zijn vereist. 
 • Binnen de kaders van procedures en afspraken, zelfstandig een inschatting maken van de urgentie van acute situaties en prioriteiten stellen. Daarbij adviseer je de klant en stuur je tijdig bij. 
 • Sociale vaardigheden zoals tact, hulpvaardigheid, luisteren, zelfbeheersing en overtuigingskracht. Dit zijn belangrijke vaardigheden wanneer je de klant adviseert, collegae coacht of zoekt naar oplossingen bij knelpunten in complexe planningen of spoedsituaties.
 • Zorgvuldig omgaan met risico’s, verantwoordelijkheden en invloed.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Oplettend bij het opstellen van complexe planningen en in het leggen van verbanden tussen gegevens. Je werkt systematisch, zorgvuldig en je hebt doorzettingsvermogen in het zoeken naar oplossingen voor knelpunten in planningen. 
 • Ten alle tijden integer en gaat uiterst vertrouwelijk om met informatie. Verder ben je representatief in voorkomen en gedrag.  Een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in een groeiend en bevlogen team met een hart voor personeelsplanning. Terwijl je werkt in en voor een diversiteit aan organisaties, staat er altijd een team van collega’s voor je klaar om met je te sparren en je te ondersteunen. Ons motto is dat iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt. We zijn er voor onze klanten én voor elkaar. Samen behalen we succes.

Het betreft een aanstelling voor minimaal 28 en maximaal 40 uur per week. De functie wordt gewaardeerd afhankelijk van opleiding en ervaring.  Wanneer de samenwerking in het eerste jaar wederzijds prettig verloopt, willen wij je graag een vast contract aanbieden.

Planning To Succes biedt  25 vakantiedagen (o.b.v. 40u w.w.), mogelijkheid om thuis te werken, ruime ontwikkelkansen, een goede pensioenregeling en fijne collegae. Wij zijn gevestigd in Amstelveen maar onze werkzaamheden zijn landelijk waarmee er bereidheid moet zijn om te reizen.

 

Klinkt goed toch? Word onze collega en kom het zelf ervaren!

Stuur hieronder je gegevens met CV. Wij zien uit naar een persoonlijke kennismaking!

Door je te registreren, ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens door Planning To Succes worden opgeslagen en verwerkt.