HomePartner in Personeelsplanning

Wij realiseren succesvolle personeelsplanningen voor dienstverlenende bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden

Planning To Succes is in 2012 opgericht door John Tier en Wouter Bak. De directie is in 2022 uitgebreid met Michael Timmermans. Bij ons werken gepassioneerde planexperts met gezamenlijk meer dan 135 jaar personeelsplanningskennis en ervaring. Samen zorgen we ervoor dat de personeelsplanning van onze opdrachtgevers succesvol verloopt.

Missie: Omdat menselijk kapitaal hét verschil maakt

Medewerkers zijn het hart van veel dienstverlenende organisaties; noodzakelijk voor de inkomsten, continuïteit en het onderscheidend vermogen. Het is onze missie om deze organisaties nog succesvoller te laten zijn door een gezonde personeelsplanning. Dit betekent dat er synergie is tussen de organisatiedoelstellingen en medewerkersbelangen. Het resultaat is een hogere winst door kostenbesparing, hogere productiviteit, betrokken medewerkers en tevreden klanten.

Services

 • Uitbesteden: je personeelsplanning is bij ons in onafhankelijke professionele handen. Wij garanderen dat de gewenste resultaten gehaald worden.
 • Analyse en Advies: een maatwerkonderzoek en advies om de personeelsplanning te optimaliseren.
 • Interim Planexperts: tijdelijk een gecertificeerde planexpert ter ondersteuning van de planning.
 • Incompany Training: maatwerk trainingen gericht op de planprocessen van jouw organisatie.
 • Onafhankelijk Softwareconsultant: wij helpen je als onafhankelijke consultant bij de aanschaf en inrichting van planningssoftware.

Kernwaarden

Wij handelen vanuit onze kernwaarden “Doen”, “Vertrouwen”, “Professionaliteit” en “Ambitieus Grensverleggend” waarbij wij onze kennis en kunde inzetten om het ogenschijnlijke ‘onmogelijke’, toch voor elkaar te krijgen.

 • Doen: We doen beloftes omdat we ze waarmaken.
 • Vertrouwen: Wij werken als vertrouwenspartner nauw samen met het management en de medewerkers om gezamenlijk de gestelde doelstellingen te realiseren.
 • Professioneel: We bezitten kwalitatief hoogwaardige ervaring, kennis en kunde voor een optimale personeelsplanning.
 • Ambitieus Grensverleggend: Bij ons is er nooit één manier, één weg of één oplossing.
  Wij denken en handelen in mogelijkheden.

Onze stijl; veelzijdig met rust en ruimte

Wij zijn herkenbaar aan ons kantelbare ‘hexagon’ logo met ronde hoeken en turquoise als hoofdkleur.

Het kantelbare logo met ronde hoeken symboliseert onze werkwijze; we onderzoeken continu de veelzijdige kanten van personeelsplanning om een optimale planning voor onze opdrachtgevers ‘rond’ te krijgen.

De hoofdkleur van ons merk is turquoise wat staat voor verfrissing, betrouwbaarheid, effectiviteit, creativiteit en visie. Wel eens op vakantie geweest naar een strand met een turquoise zee? Precies dat gevoel van rust, ruimte en vertrouwen geven wij onze opdrachtgevers wanneer wij de personeelsplanning realiseren.

Lekkers erbij?

Wij maken wel chocolade van de personeelsplanning en zorgen dat het een verdienmodel is. Onder genot van een kop koffie, luisteren we graag naar wat we voor jouw organisatie kunnen beteken. Ook jouw organisatie verdient (met) een gezonde personeelsplanning. Wij nemen wat lekkers mee!

Een vrijblijvend adviesgesprek levert je snel meer inzichten op. Een afspraak is echt zó gepland