HomeVacature Personeelsplanner

Kom ook werken voor het allerleukste planbureau!

Al onze collega’s geven aan dat ze zich bij geen enkele andere werkgever zo op hun gemak hebben gevoeld. We werken samen op basis van vertrouwen en er heerst een gezellige familiare sfeer. Bij ons kan je jezelf ontwikkelen terwijl je werkt voor een diversiteit aan opdrachtgevers.

We realiseren voor onze klanten de personeelsplanning van strategisch tot operationeel niveau en geven ook incompany trainingen.  Naar aanleiding van je planniveau (strategisch, tactisch of operationeel) wordt je bij diverse opdrachtgevers ingezet. Afhankelijk van je ambities, bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien.

Je werkplek kan overal zijn: bij de klant, bij ons op kantoor of thuis. Waar je ook bent, er staat een hecht team achter je waarmee je kan sparren. We zijn er voor onze klanten én voor elkaar. Samen behalen we succes.

Word onze collega en kom het zelf ervaren. Wij vinden het een feestje als je ons komt versterken en ontmoeten je graag!

Samen koffiedrinken

Ervaring met personeelsplanning of ben je sterk in het gestructureerd plannen van grotere projecten? Maar net als de meesten mensen ben jij misschien niet zo dol op solliciteren? Dat komt goed uit want wij vinden het ook fijner om ontspannen samen koffie te drinken. Dan kunnen we vrijblijvend bespreken of we meer voor elkaar kunnen betekenen.

Een gesprekje levert je altijd meer op, al is het een waardevol netwerkcontact. Klik op onderstaande vacatures en reageer vandaag nog. Mag ook door enkel een mailtje te sturen met je contactgegevens en link naar je LinkedIn-profiel . Wij zetten de koffie of thee al vast klaar.