HomeUitbesteden

Wij realiseren succesvolle persoonsplanning voor dienstverlenende organisaties. Van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Wanneer je met ons samenwerkt, leg je de planning in professionele handen. Je weet zeker dat de personeelsplanning zo optimaal mogelijk is waardoor er meer ruimte ontstaat voor de kernactiviteiten. Uitbesteden loont!

Voordelen
  • Betrokken, vitale medewerkers
  • Succesvolle planning door gecertificeerde planexperts
  • Meer tijd en ruimte voor de kernactiviteiten
  • Doelstellingen worden gehaald
  • Hogere Omzet, Productiviteit en Klanttevredenheid
  • Lagere kosten, minder verzuim en verlofstuwmeren

Plannen is een vak… Je betaalt voor de dienst, maar als ik zie hoeveel ziekte-uren en uitval er is bij planners in het algemeen,
is het goedkoper en kwalitatief beter dan zelf planners in dienst te nemen.

~ Miriam Snijders, Manager Toezicht en Handhaving (Gem. Amstelveen)

Succesvolle personeelsplanning door het uit te besteden

Wanneer je de personeelsplanning aan ons uitbesteedt, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het behalen van de gewenste resultaten. We werken nauw samen met de interne collegae en zijn snel ingewerkt in de bestaande software. Afhankelijk van de wensen, realiseren wij de planning met de inzet van onze eigen planexperts of door leiding te geven aan de interne planners.

Onze samenwerking start met een analyse en advies wat we vertalen naar de tactische en operationele uitvoering (capaciteitsplanning en werkroosters).

Oog voor het menselijke kapitaal

Vaak is de wens voor een hogere winst met behoud van medewerkerstevredenheid een belangrijke factor om de personeelsplanning onder de loep te nemen. Wanneer je medewerkers met plezier werken, zal dit zich vertalen in winst voor de hele organisatie. Onze ervaring is dat wanneer wij de personeelsplanning realiseren, de medewerkerstevredenheid  in rap tempo stijgt. Dit komt omdat we alle medewerkers meenemen in het proces. We houden rekening met hun wensen terwijl we gelijktijdig de organisatiedoelstellingen goed voor ogen houden.

Besparen op onnodige kosten

Het uitbesteden en optimaliseren van de personeelsplanning levert direct geld op. Je bespaart op ziekteverzuim, te veel medewerkers tijdens een shift, overbodige inhuur van uitzendkrachten of onnodig overwerk. En je maakt meer winst door hogere productiviteit en beschikbare capaciteit.

Partner in Personeelsplanning

Als wij je partner zijn voor de personeelsplanning, beloven we dat de personeelsplanning een verdienmodel wordt. We verdienen onze kosten terug, vergroten de medewerkerstevredenheid én verhogen de resultaten. We leggen het je graag uit in een vrijblijvend adviesgesprek.

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

handhaving

Planning van BOA’s in Gemeente Amstelveen

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
FM

Vlotte personeelsplanning voor ziekenhuis Bonaire

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
Tilburg

In gesprek met… De sportiefste ambtenaren van gemeente Tilburg

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring