HomeSoftwareconsultant

Voornemens om nieuwe personeelsplanningssoftware aan te schaffen? Wij begeleiden je graag als onafhankelijk consultant voor het maken van de juiste keuze. Vanaf begin tot het gewenste resultaat.

Voordelen
  • Verkorten van de procedure en inrichting
  • Onafhankelijke partner die objectief adviseert
  • Zeker weten dat de software ondersteunend is aan de beoogde resultaten
  • Inrichting past bij de optimalisatiewensen en organisatie
  • Voorkomen van onnodige investering; sneller gewenste resultaten!

Marijke (Checks) en Sonja (Planning To Succes) hebben ons meegenomen in het proces van opstart, ondersteuning, uitleg en nog veel meer bij de implementatie en het starten met Checks voor onze personeelsplanning. Grote waardering, dankbaarheid en complimenten waardig.

~ Anice Hagui, Coördinator Handhaving en Toezicht Parkeren (Gem. Rijswijk)

Onafhankelijk Softwareconsultant

Wij werken als onafhankelijk kennispartner nauw samen met de koplopers in de markt. Dit omdat we voor veel organisaties de strategische, tactische en dagelijkse personeelsplanning verzorgen. Geen organisatie is hetzelfde en daarmee is iedere personeelsplanning uniek. Des te belangrijker om zorgvuldig een keuze te maken voor de ondersteunende software. Wij ondersteunen je als onafhankelijk consultant met het Programma van Eisen, het selectietraject, de implementatie en inrichting.

De juiste software

Met onze kennis en kunde besparen wij je in het selectietraject veel tijd, kosten of een onnodige investering. Wij kunnen je exact aangeven welke leveranciers aan de benodigde eisen voor jullie organisatie voldoen. Wij ondersteunen je daarnaast in een succesvolle implementatie en inrichting, passend bij jouw doelstellingen en personeelsplanning. Je weet zeker dat het traject vlot en succesvol verloopt.

Voorkom een onnodige investering

Het kan zelfs zo zijn dat we in onze analyse tot de conclusie komen dat jullie planningsdoelstellingen te behalen zijn met de huidige planningssoftware. Dat scheelt een grote investering. Je kan samen met ons direct werken aan de medewerkerstevredenheid én geld besparen door de planning optimaal in te richten in jullie huidige systeem.

Partner in Personeelsplanning

Ook zeker weten dat je de juiste plansoftware aanschaft en efficiënt inricht? Wij ondersteunen je graag! Neem vandaag nog contact met ons op.

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

Personeelsplanning Beveiliging Schiphol Vebego SDBV

Personeelsplanning beveiliging Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
handhaving

Planning van BOA’s in Gemeente Amstelveen

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
FM

Vlotte personeelsplanning voor ziekenhuis Bonaire

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring