HomeKennispartners

Wij zijn kennispartner van nagenoeg alle personeelsplanningsleveranciers.

Wij werken als onafhankelijk kennispartner nauw samen met de koplopers in de markt. Dit is belangrijk omdat we voor een diversiteit aan organisaties de personeelsplanning verzorgen. Onze opdrachtgevers hebben ieder andere, op maat ingerichte plansoftware ter ondersteuning van de personeelsplanning.

Doordat onze planexperts breed zijn opgeleid in diverse software, kunnen ze snel en accuraat aan de slag. Ze kunnen beoordelen of de software optimaal gebruikt wordt en of de personeelsplanning goed ingericht is. Vaak is namelijk niet de software ‘de probleemveroorzaker’ maar de wijze waarop deze gebruikt wordt.

Bij knelpunten in de personeelsplanning worden wij vanuit een opdrachtgever of een softwareleverancier gevraagd om de personeelsplanning te verbeteren. Na ons onderzoek, richten we de planning in de software opnieuw in wanneer dit bijdraagt aan optimalisatie.

Onafhankelijk Softwareconsultant

Onze praktijkervaring en expertise zetten we ook in om organisaties onafhankelijk te adviseren bij de aanschaf en implementatie van nieuwe software.   Geen organisatie is hetzelfde en daarmee is iedere personeelsplanning ook uniek. Des te belangrijker om zeer zorgvuldig een keuze te maken voor de juiste ondersteunende software.

Als wij je helpen bij de keuze van de software en optimalisatie van de planning, ben je verzekerd van een succesvolle, gezonde personeelsplanning.

Partner in Personeelsplanning

Wij helpen je graag als onafhankelijk softwareconsultant om de planning te optimaliseren.