HomeKlantenHandhaving

Professionele personeelsplanning van Handhavers (BOA’s) is van vitaal belang voor de veiligheid en leefbaarheid van gemeentes. Onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van handhaving, wet- en regelgeving, en personeelsplanning stellen gemeenten in staat risico’s te beheersen, binnen budget te blijven en maatschappelijke waarde te creëren. Dagelijks ondersteunen wij gemeentes bij het optimaliseren van hun handhavingsbeleid.

Voordelen
  • Verbeterde Veiligheid en Leefbaarheid
  • Efficiënte Middeleninzet voor Maximale Impact
  • Hogere Tevredenheid en Effectiviteit van Handhavers

“Plannen is een vak… Je betaalt voor de dienst, maar als ik zie hoeveel ziekte-uren en uitval er is bij planners in het algemeen,
is het goedkoper en kwalitatief beter dan zelf planners in dienst te nemen”

~ Miriam Snijders, Manager Toezicht en Handhaving – Gemeente Amstelveen

Maatschappelijke Impact

Een professionele planning van de handhaving vergroot niet alleen de operationele efficiëntie, maar draagt ook substantieel bij aan de maatschappelijke impact van jouw gemeente. Slimme inzet van Handhavers bevordert een veilige leefomgeving en een gemeenschap die respect toont voor de publieke ruimte. Inwoners ervaren veiligheid, georganiseerde straten, en oplossingen voor buurtproblemen, wat bijdraagt aan een florerende gemeente.

Risicobeheersing

Personeelsplanning speelt een cruciale rol in risicobeheersing voor gemeentes. Onze planexperts helpen jouw gemeente diverse risico’s te vermijden, zoals:

  • Veiligheid van Inwoners: Door het ontbreken van professionele planning kan de veiligheid van jouw inwoners in gevaar komen. Onze Planexperts waarborgen de veiligheid van jouw gemeente door altijd voldoende Handhavers beschikbaar te hebben.
  • Financiële Risico’s: Het overschrijden van het budget kan leiden tot financiële problemen. Onze efficiënte planning en kostenbeheersing helpen jouw gemeente binnen financiële middelen te blijven en onnodige kosten te vermijden.
  • Reputatierisico: Incidenten of ontevreden inwoners kunnen leiden tot een beschadigde reputatie. Onze planexperts minimaliseren reputatierisico’s door de juiste Handhavers op het juiste moment en de juiste plaats te hebben.

Software-ondersteuning

Wij bieden software-ondersteuning om de personeelsplanning van de handhaving te stroomlijnen. Met begrip voor de unieke behoeften van handhaving, kunnen wij niet alleen de planning verzorgen maar ook het functioneel beheer van de benodigde software. Deze combinatie maakt de planning niet alleen efficiënter maar ook kosteneffectief.

Oog voor Handhavers

Wij zien de mens achter de Handhaver (BOA), inclusief patronen en gedragingen. Onze klantervaring toont aan dat de medewerkerstevredenheid stijgt en ziekteverzuim daalt wanneer wij de personeelsplanning realiseren. Handhavers werken met plezier, wat zich vertaalt in maatschappelijke winst voor jouw gemeente; een verhoogd veiligheidsniveau.

Lees hier hoe we de Handhaving Gemeente Amstelveen dagelijks ondersteunen 

Partner in Personeelsplanning

Planning To Succes ondersteunt jouw gemeente bij het bereiken van een optimale veiligheidssituatie; binnen budget en met maximale impact. Neem vandaag nog contact op voor kostenefficiënte en kwalitatieve ondersteuning van jouw handhavingsbeleid.

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

CTSN Gezond Roosteren Beveiliging Schiphol

CTSN maakt indruk met ‘gezond roosteren’ op Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
Personeelsplanning Beveiliging Schiphol Vebego SDBV

Personeelsplanning beveiliging Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
Van zwembadontwerp naar personeelsplanning… wat is het verband?

Van zwembadontwerp naar personeelsplanning, wat is het verband?