"onafhankelijk software advies".

Onafhankelijk

Door de onafhankelijke visie en brede kennis van Planning To Succes zijn wij instaat om te helpen bij een belangrijke keuze. De voordelen van Planning to succes? Onafhankelijk en expert op het gebied van planning.

De juiste match

Moderne software dat werkt volgens de laatste technologieën en dat uitgebreide planningsmogelijkheden heeft is een pré. Ontdek de mogelijkheden binnen de personeelsplanning zodat we een match kunnen maken voor jouw organisatie.

Verschillende perspectieven

Planning To Succes helpt uw planningsvraagstuk op te lossen door vanuit verschillende perspectieven uw planning te bekijken. Hoe dit in zijn werking gaat lees je hier.

Implementatie

De implementatie van de nieuwe software bestaat uit 4 fases. Lees hier meer over onze werkwijze en de manier waarop onze software wordt aangepast en afgestemd op jouw organisatie.

"Er is nooit één weg of oplossing"

Wat kan Planning to Succes voor jouw bedrijf betekenen?

Met goede software voorkom je overbezetting en de daarmee samenhangende personeelskosten. Een afgemeten personeelsplanning bespaart ook tijd en geeft een beter inzicht in de bezetting. Bovendien draagt het bij aan de tevredenheid van de medewerkers. Maar welke software past het beste bij jouw organisatie of bedrijf? Dit verschilt per sector, branche en organisatie. Maar is ook geheel afhankelijk van de wensen binnen jouw bedrijf. Denk daarbij aan de wensen van de medewerkers, planners en management.  

Planning to Succes helpt met het keuze proces tot de juiste software. We houden rekening met verschillende wensen, voorkeuren en voorgaande ervaringen. 

Onze kennis is breed en wij beschikken over de juiste informatie om zo samen tot de juiste keuze te komen.

De juiste match

Moderne software is een must voor iedere organisatie. Hier kijken wij naar de wensen en de mate van ondersteuning die de leverancier bied. Hoe vaak wordt de software bijgewerkt en hoe worden eventueel extra modules aangeboden? App, rapportage mogelijkheden, reiskosten berekenen, taakplanning, het plannen van projecten en korte activiteiten wat is er van belang voor jouw bedrijf? 

Bij het selectieproces van de juiste software houden wij ook rekening met verschillende randvoorwaarden die van belang zijn voor de organisatie zoals beschikbaarheid, competenties, contracten, eisen en wensen van de medewerkers, reisafstanden, arbeidstijdenwet en arbeidsvoorwaarden. 

Onze kennis van de verschillende software pakketen op de markt is breed, zo kunnen wij u dan ook het beste advies geven. Afgemeten op uw situatie, wensen en benodigdheden. 

Samen vinden wij de perfect match!

 

Verschillende perspectieven

Hoe ziet het huidige planbord eruit? Op welke wijzig wordt er momenteel gepland en wie hebben binnen het bedrijf hebben hier mee te maken?

Ook al deze factoren nemen wij mee in het selectie proces. Planning To Succes bekijkt de huidige planning en de wensen vanuit verschillende perspectieven om een zo breed mogelijk beeld te vormen. Planning To Succes kijkt niet alleen naar de wensen maar denkt ook met u mee om de planning waar mogelijk te optimaliseren. 

De implementatie

De software is gevonden! De match is gemaakt en je kan niet wachten om deze in gebruik te nemen binnen de organisatie. De implementatie is een project dat op zorgvuldige wijze doorlopen moet worden. We nemen je mee in dit proces zodat je de voorgang nauw kan volgen. 

 De implementatie van de software zal de werkwijze van de organisatie en medewerkers in hun dagelijkse werk in hoge mate ondersteunen & beïnvloeden. 

Wij hebben hier een inmiddels beproefde projectaanpak voor ontwikkeld.

Verwachting
Wij implementeren op basis van een gedegen projectaanpak. Deze projectaanpak bestaat uit een aantal fases. Onze projectmanager is verantwoordelijk voor het invullen en bij voorkeur overtreffen van uw verwachting.

Scope
Wij werken met op voorhand afgesproken mijlpalen en opleverproducten en met duidelijke verantwoordelijkheden in en rond de implementatie.

Focus op gebruikers 
De focus ligt op uw gebruikers waarvoor en waarmee de oplossing gerealiseerd wordt. Zij kunnen op eenvoudige wijze het programma zo inrichten dat het aanvoelt als je eigen planprogramma.   

Kwaliteit en Borging
Met onze implementatie aanpak zijn we in staat om de kwaliteit te meten en te borgen.

De fasering bij implementatie:

  • Projectinitiatie
  • Analyse & Ontwerp (optioneel)
  • Installatie
  • Realisatie 
  • Testen
  • Opleveren
  • Evalueren

Analyse & Ontwerp en Realisatie worden vaak meerdere keren doorlopen om de oplossing fijn te slijpen

Hoe nu verder?

Na de implementatie is het project afgerond. Ook kunnen wij hulp bieden bij training en opleiding van uw personeel. Wij leren jouw medewerkers werken met de software. Onderhoud aan de roosterregels of het roosterbeleid. We kunnen zelfs coördinatoren of planners uitbesteden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Let’s Talk!

Plannen was nog nooit zo makkelijk

Planning To Succes helpt bij het behalen van al jouw plan en rooster doelen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan en laat ons jou adviseren.

Let's talk!

    Waar kunnen wij mee helpen?