Onze klanten

John en Wouter hebben al ruim 30 jaar aan kennis in de wereld van personeelsplanning. Zij zijn dan ook experts in alles op het gebied van personeelsplanning. Zij hebben de krachten gebundeld en samengevoegd binnen Planning To Succes. Planning To Succes is een jong bedrijf maar zeker niet groen als het om kennis en ervaring gaat. Wij werken binnen de meest uiteenlopende branches van gemeentelijke instellingen tot commercieel. Door deze brede kennis zijn wij instaat om iedere uitdaging op gebied van personeelsplanning te voorzien van de juiste oplossing. 

Wij kunnen het zelf heel goed uitleggen, maar onze klanten werken dagelijks met onze oplossingen. 

Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek waarom zij gekozen hebben voor Planning To Succes.

Gemeente Tilburg – Sportbedrijf

“De dienstverlening van Planning To Succes is van een hoog niveau. De kennis wordt gedeeld met ons en vragen of aanbevelingen van onze kant krijgen altijd een vervolg. Een mooi voorbeeld was de zichtbaarheid. Die kon beter en dat hebben we als een kritisch punt naar voren gebracht. Daar hebben jullie ook direct aan gewerkt door meer mensen beschikbaar te stellen en meer aanwezig te zijn op de locaties en baden. Daarnaast is de expertise van Planning To Succes bij de implementatie van een nieuw roostersysteem zeer welkom.”

Rick van Wandelen – Afdelingshoofd sportbedrijf Tilburg

Lees hier het volledige artikel over onze samenwerking.

Gemeente Amstelveen – BOA’s

“Er is altijd een planner beschikbaar. Als de planner ziek is, dan regelt Planning To Succes een vervanger. Dat maakt deze constructie heel fijn om mee te werken.”

Miriam Snijders – Operationeel Manager Handhaving Gemeente Amstelveen

“Iedereen die plant voor een afdeling met 25 of meer personen besteedt de planning uit! Doe je dat niet? Geniet dan maar van je uitdaging”. 

Sytse Algera – Teamleider Handhaving Gemeente Amstelveen

Lees hier het volledige artikel over onze samenwerking.

naamloos-1024x529

NH Hotels optimaliseert de personeelsplanning

“Planning To Succes helpt en adviseert NH Leeuwenhorst bij het optimaliseren en professionaliseren van onze personeelsplanning met een nieuw roosterbeleid en nieuwe inzichten. Een zeer prettige samenwerking!”

Joost van Beek, Regional Operations Director en Michelle Aarts, Hotel Director

logo-dichterbij

Dichterbij

Planning To Succes heeft laten zien dat meedenken, ideeën opperen, kritisch kijken en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit een eye opener is voor een zorginstelling. Het is een voorrecht te mogen samenwerken met een partij die niet zichzelf op de eerste plaats zet, maar altijd oog heeft voor de belangen van de klant. Een betere samenwerking is niet denkbaar.”

Shahien Mohamedradja, Dichterbij

original

Vilente

Planning To Succes heeft ons echt geholpen. Een nieuw roosterbeleid, een nieuwe kijk op basisroosters, de mogelijkheden van zelfregie in combinatie met een geprofessionaliseerde planning.”

Philip Miedema, Vilente

Stadstoezicht Heerlen

Planning To Succes heeft ons laten zien dat niet het systeem waarmee je plant het belangrijkste is, maar hoe je de planning toepast ongeacht het systeem. Door duidelijk te zijn in wat we graag wilden en hoe we naar de toekomst kijken hebben jullie ons een duidelijk advies gegeven. En daar zijn we tot op heden hartstikke blij mee.”

Maurice Costongs, Stadstoezicht Heerlen

Andere samenwerkingen waar we trots op zijn:

Neem vandaag nog contact met ons op!