HomeKlantenZwembaden & Sportlocaties

Bij het Centraal Planbureau Zwembaden & Sportlocaties begrijpen we de uitdagingen van last-minute diensten invullen of zwembadsluitingen door personeelstekorten. Laat ons de stress minimaliseren. We zorgen voor tevreden medewerkers en bezoekers door onze succesvolle personeelsplanning.

Voordelen
  • Succesvolle planning door gecertificeerde experts.
  • Grip op de Planning: Jullie beslissen, wij regelen.
  • Elke dag beschikbaar, ook in het weekend.
  • Meer tijd voor kernactiviteiten.
  • Optimale bezoekerservaring.
“De dienstverlening van Planning To Succes is van een hoog niveau.
De kennis wordt gedeeld met ons en vragen of aanbevelingen van onze kant krijgen altijd een vervolg.”
~Rick van Wandelen ~Afdelingshoofd sportbedrijf Tilburg

Centraal Planbureau Zwembaden & Sportlocaties

Succesvolle personeelsplanning

Het Centraal Planbureau voor Zwembaden & Sportlocaties (Sportbedrijf) verzorgt zeven dagen per week professioneel de personeelsplanning voor meerdere individuele zwembaden en sportlocaties. Deelnemende zwembaden profiteren van gezamenlijke kostenbesparingen. Door meerdere zwembaden samen te brengen, worden planexperts efficiënter ingezet en de tarieven lager. Dit resulteert in lagere kosten per zwembad en maakt professionele planning binnen handbereik, zelfs binnen budget.

✔  Expertise

Ons ervaren team kent de ins en outs van zwembadplanning en elke plansoftware die in zwembaden wordt gebruikt. We passen onze kennis toe in jullie eigen software, zodat jullie geen extra aankopen hoeven te doen. Op die manier halen we de maximale effectiviteit uit jullie personeelsplanning. Jullie doelen zijn onze doelen.

✔  Flexibiliteit en Maatwerk

Kies uit drie pakketten het meest passende bij jullie behoeften en budget. Hoewel de prijs en diensten in een pakket voor iedere deelnemer gelijk zijn, passen we de inhoud van de planning op maat aan zodat deze is afgestemd op jullie unieke doelen.

✔  Tevreden Medewerkers

Met ons principe van Gezond Roosteren toetsen we de ergonomie van het rooster en passen de planning aan waar nodig. We streven naar een prettig werk-privé balans en houden rekening met de wensen van jullie medewerkers. Dit resulteert vaak in hogere tevredenheid en minder verzuim, wat bijdraagt aan een soepel draaiend zwembad.

✔  Tijd en Kosten Besparen

Laat ons het werk doen, zodat jullie je kunnen richten op wat echt belangrijk is. Onze ervaring zorgt voor efficiëntie en kostenbesparing, terwijl jullie team meer tijd krijgt voor hun kerntaken. Doordat wij de planning voor meerdere zwembaden combineren, bieden wij een scherp tarief.

✔  Betrouwbaarheid en Continuïteit

Met ons hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over vervangingen of verlof van interne planners. Wij garanderen een soepele planning, zeven dagen per week.

✔  Branchevoordelen

Als deelnemer profiteren jullie van kennisdeling en samenwerking met andere zwembaden, wat leidt tot waardevolle inzichten en een sterker netwerk.

Flexibel & Maatwerk

Kies het pakket dat het beste bij jullie behoeften en budget past uit drie beschikbare opties. Hoewel de prijs en diensten in elk pakket hetzelfde zijn voor alle deelnemers, wordt de planning op maat gemaakt om aan jullie specifieke doelen te voldoen. Op deze manier bieden we een oplossing die naadloos aansluit bij jullie wensen, zonder onnodige extra’s.

1.  Essentieel: Basisplanning met betrouwbare ondersteuning voor €1.150,- per week.

2.  Geavanceerd: Uitgebreide tactische ondersteuning voor €1.450,- per week.

3.  Compleet: Strategisch capaciteitsmanagement voor maximale efficiëntie en volledig ontzorgde planning voor €1.750,- per week.

Prijzen gelden voor sportbedrijven tot 50 medewerkers. Bij meer dan 50 medewerkers of meerdere locaties in één sportbedrijf wordt de prijs aangepast op basis van het aantal en de werkzaamheden.

Meer weten?

Klik hier om het volledige concept te lezen en ontdek hoe onze pakketten jouw zwembad- en sportbedrijf kunnen ondersteunen en optimaliseren.

Doe ook mee! Succes Verzekerd

Laat Planning To Succes jullie ook ondersteunen en neem deel aan het Centraal Planbureau voor Zwembaden & Sportlocaties. Verlaag stress en optimaliseer jullie resultaten. Ons team staat klaar om jullie behoeften te bespreken en een plan op maat voor jullie op te stellen.

Wij zorgen voor een vlotte uitvoering en integreren feedback zorgvuldig voor een soepele samenwerking. Met onze bewezen staat van dienst en persoonlijke benadering, garanderen we een succesvol partnerschap waarop jullie kunnen vertrouwen.

Partner in Personeelsplanning

Klaar om de werkdruk te verminderen en jullie zwembad of sportlocatie naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe het Centraal Planbureau voor Zwembaden & Sportlocaties van Planning To Succes jullie kan ondersteunen bij het bereiken van succes. Samen creëren we een hogere impact en optimaliseren we de werking van jullie faciliteiten.

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

Personeelsplanning Sportbedrijf Tilburg

Personeelsplanning bij Sportbedrijf Tilburg

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring