Management Team – Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Het voelt als familie; Je mag hier zijn wie je bent.

Hoe leuker het werk, hoe harder je werkt om er het allerbeste in te zijn. Dat geldt voor mij in mijn werk bij Planning To Succes. In ons werk zijn wij altijd met de toekomst bezig. We zijn het kloppende hart van een organisatie, ontzorgen managers en medewerkers. Ik vind het een leuke uitdaging om de planning bij onze opdrachtgevers te perfectioneren. Tevreden klanten en medewerkers, daar doe ik het voor. Dat kan alleen met open en eerlijke communicatie. Klanten kunnen tegen mij alles zeggen want door opbouwende feedback kan ik mijzelf blijven verbeteren. Ik ben ambitieus en reflecteer graag voor een positieve samenwerking.

Ervaring

Voorheen werkte ik als teamleider bij Delta Air Lines waarbij ik de planning van Delta Air Lines Amsterdam professionaliseerde. De planning van een Air Line is complex en divers. Daar heb ik echt het vak geleerd. Ook heb ik ervaring als teamleider voor een groot zwembad.

Mijn ervaring pas ik dagelijks toe in mijn werk. Ik verdiep me graag in de inhoudelijke functies bij onze opdrachtgevers zodat ik met inlevingsvermogen kan plannen. Dat is belangrijk voor het contact met medewerkers en zorgt voor een kwalitatief beter resultaat.

Wat plan je privé?

Ik geniet er enorm van om mijn twee kinderen te zien opgroeien en om samen leuke dingen te doen. In een restaurant laat ik mij verrassen door het Chef’s Menu. Mijn perfecte ochtend begint buiten in de zon met een heerlijke koffie. Ik duik, snowboard, spring van grote hoogtes en zou graag nog eens een vliegbrevet willen halen.

If you fail to plan, you plan to fail