HomeAdvies Personeelsplanning

Hogere opbrengst? Voldoende capaciteit om doelstellingen te halen? Tevreden medewerkers? Wij helpen je met een advies op maat waarmee je de personeelsplanning kan optimaliseren. Afhankelijk van je personeelsplanningsvraag richten we een onderzoek in.

Voordelen
  • Inzicht in de knelpunten
  • Inzicht in benodigde capaciteit
  • Toekomstperspectief
  • Snelle optimalisatie
  • Meerdere oplossing-scenario’s

De verschillende rapportages helpen mij enorm. Helemaal als je ziet dat er op verschillende afdelingen bezuinigd wordt, maar bij ons niet. Sterker nog, wij krijgen er geld bij. Dan is planning toch wel mooi!

~ Syste Algera, Teammanager Toezicht en Handhaving (Gem. Amstelveen)

Meten is weten

In ons onderzoek gaan we uit van de organisatiedoelstellingen. We analyseren de organisatie inrichting, de planprocessen en alle beschikbare data (HR en Workforce Analytics). Ook de wensen, ontwikkeling en tevredenheid van medewerkers vormen een belangrijk onderdeel. Onze analyse geeft inzicht in de huidige en toekomstige knelpunten in de personeelsplanning. Op basis van een gedegen analyse, geven wij een advies voor optimalisatie en mogelijke interventies.

Gefundeerde keuzes

Met ons maatwerk advies kan het management gefundeerd de personeelsplanning optimaliseren. Je weet waar de knelpunten liggen en wat je moet doen om dit te verhelpen.  Onze ervaring is dat er meerdere scenario’s mogelijk zijn om de personeelsplanning te optimaliseren. Voor het meest optimale resultaat, bieden wij ook ondersteuning in de uitvoering.

Partner in Personeelsplanning

Als wij je partner zijn voor de personeelsplanning, beloven we dat de personeelsplanning een verdienmodel wordt. We verdienen onze kosten terug, vergroten de medewerkerstevredenheid én verhogen de resultaten. We leggen het je graag uit in een vrijblijvend adviesgesprek.

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

CTSN Gezond Roosteren Beveiliging Schiphol

CTSN maakt indruk met ‘gezond roosteren’ op Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
Personeelsplanning Beveiliging Schiphol Vebego SDBV

Personeelsplanning beveiliging Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
handhaving

Planning van BOA’s in Gemeente Amstelveen

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring