Vacature Operationeel Personeelsplanner

 • Vacatures
 • Geen reacties
 • admin

Vacature Operationeel Personeelsplanner – 28 tot 40 uur per week

Heb jij ervaring als operationeel (personeels)planner of de juiste vaardigheden om een goede planner te worden? Zou je voor meerdere opdrachtgevers willen werken met een dynamische planning? En is een fijne werksfeer met ruimte om jezelf te ontwikkelen belangrijk voor jou? Kom dan eens op de koffie bij Planning To Succes. Wij zoeken per direct een operationeel personeelsplanner.

Planning To Succes

Planning To Succes is de partner in Personeelsplanning voor een diversiteit aan profit en non-profit organisaties. Onze opdrachtgevers laten zich door ons adviseren en/of besteden de planning aan ons uit. Optimale personeelsplanning draagt direct bij aan het succes van hun organisaties en een betere maatschappij.

Functie

Je bent de Operationeel Planner van onze opdrachtgevers; een uitvoerende en adviserende rol. Door jouw inspanningen zullen veel medewerkers, die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de zorg of bij de overheid, hun werk prettiger kunnen uitvoeren. Als planner heb je een gedelegeerde verantwoordelijkheid voor het optimaal inzetten van de medewerkers, wat resulteert in gezonde werkroosters. In nauw overleg met  het management en medewerkers verzorg je het dagelijkse planproces.  Hierin neem je de bezettingswijzigingen, mutaties, verlofuren en roosterwensen van medewerkers mee. Je signaleert knelpunten, problemen, verwachtingen en vertaalt deze naar oplossingen. Je weet hoe je medewerkers meeneemt in de keuzes die er voor de planning gemaakt zijn, denkt met ze mee en lost eventuele conflicten in het rooster kundig op met oog voor alle belanghebbenden. Geen dag is hetzelfde. De dynamiek die de functie met zich meebrengt, zorgt ervoor dat jouw werk als operationeel planner uitdagend blijft!

Competenties

 • Analytisch en systematisch: oplettend bij het opstellen van planningen en goed in het leggen van verbanden tussen gegevens.
 • Sociale en communicatieve vaardigheden om klanten op een tactische wijze te adviseren en medewerkers betrokken te informeren.
 • Snel eigen met diverse softwareapplicaties. Het werken met roostersoftware is een belangrijk component van de functie. Al onze klanten werken met een ander softwaresysteem.
 • In staat om binnen de kaders van procedures en afspraken, zelfstandig een inschatting te maken van de urgentie van acute situaties en prioriteiten stellen.
 • Je gaat zorgvuldig om met risico’s, verantwoordelijkheden en invloed.
 • Je spreekt de Nederlandse taal voor het voeren van gesprekken met leidinggevenden en informatieverstrekking aan medewerkers.
 • Je bent integer en gaat uiterst vertrouwelijk om met informatie. Een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Ervaring als operationeel personeelsplanner of als projectplanner is een pré. Evenals kennis van roosterprocessen en van relevante wet- en regelgeving.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in een groeiend en bevlogen team met een hart voor personeelsplanning. Terwijl je werkt in en voor een diversiteit aan organisaties, staat er altijd een team van collega’s voor je klaar om met je te sparren en je te ondersteunen. Ons motto is dat iedereen zich bij ons gewaardeerd en thuis voelt. We zijn er voor onze klanten én voor elkaar. Samen behalen we succes.

Het betreft een aanstelling voor minimaal 28 en maximaal 40 uur per week. De functie wordt gewaardeerd afhankelijk van opleiding en ervaring (salarisindicatie € 3.000 – € 4.250 bruto per maand, 40u w.w.). Afhankelijk van ervaring, bestaat er een mogelijkheid voor direct een vast contract.

Planning To Succes biedt 25 vakantiedagen (o.b.v. 40u w.w.), een hybride werkplek, een goede pensioenregeling en fijne collegae. Wij zijn gevestigd in Amstelveen maar onze werkzaamheden zijn landelijk waarmee er bereidheid moet zijn om te reizen. Hiervoor stellen we een leaseauto ter beschikking die zowel zakelijk als privé gebruikt mag worden.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met John Tier (06.47.83.47.99)

Klinkt goed toch? Word onze collega en kom het zelf ervaren.

Reageren kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zien uit naar onze kennismaking.

Door je te registreren, ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens door Planning To Succes worden opgeslagen en verwerkt.