HomeIncompany Training Personeelsplanning

Personeelsplanning is een vak dat je niet kunt generaliseren want ieder organisatie is uniek. Daarom maken wij onze Incompany Training Personeelsplanning op maat, gericht op de planprocessen binnen jouw organisatie. Inhoudelijk afgestemd op de behoeften van deelnemers en met diverse onderwijsmethodes te volgen.

Voordelen
  • Programma afgestemd op de leerbehoeften en werksituatie
  • Gelijktijdig optimalisatie van de personeelsplanning
  • Meer medewerkers opgeleid voor een scherpe prijs
  • Positief voor het teamgevoel
  • Gecertificeerde Trainers met brede planervaring
  • Blendend Learning

De trainingen en opleidingen van Planning tot Succes dragen gegarandeerd direct bij aan een betere personeelsplanning.

Effectiever en voordeliger

Onze Incompany Training  Personeelsplanning is toegespitst op de specifieke leerbehoeftes van de deelnemers en sluit aan op het huidige kennisniveau en de vaardigheden. De training is afgestemd op de planbehoefte van de organisatie en direct toepasbaar in het werk van deelnemers. Nieuwe kennis blijft daardoor beter hangen terwijl gelijktijdig de planning verbetert. Doordat we meerdere personen gelijktijdig training en de planning optimaliseren, worden veel kosten bespaard.

Werkwijze

Wij analyseren wat de specifieke trainingsbehoefte is om het gewenste planniveau te behalen. Vervolgens maken we een programma en leerboeken op maat. Het programma wordt vormgegeven op basis van jullie wensen, behoeftes en uitdagingen. Dat realiseren we door op voorhand een uitgebreide inventarisatiefase te doorlopen. Zo weten we zeker dat de incompany training aansluit op jullie werkelijkheid, en dat jullie een optimaal leerrendement uit de sessie kunnen halen.

Interactief voor een direct betere planning

Onze Incompany Trainingen hebben een hoge mate van interactie en praktijk-toepassing. We maken gebruik een ‘actief leren’-methode. Deelnemers gaan tijdens de training actief aan de slag met de materie. Door de theorie in de praktijk te brengen, heb je een optimaal leerrendement. Een bijkomend voordeel is dat de personeelsplanning gedurende de training al beter gaat aansluiten op het gewenste eindresultaat. Onze trainers zien waar de knelpunten liggen en kunnen direct bijsturen.

Voor iedereen

Voor alle functies die direct invloed hebben op de personeelsplanning. Personeelsplanning wordt door de hele organisatie gedragen. Dat betekent in de praktijk dat we trainingen verzorgen voor zowel Bestuur, HR-managers, Afdeling-managers als Planners. De training is altijd passend bij de functie.

Partner in Personeelsplanning

Ook de personeelsplanning optimaliseren? We staan graag voor je klaar om ook jouw organisatie te trainen. Onze trainingen leiden gegarandeerd direct tot betere resultaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

CTSN Gezond Roosteren Beveiliging Schiphol

CTSN maakt indruk met ‘gezond roosteren’ op Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
Personeelsplanning Beveiliging Schiphol Vebego SDBV

Personeelsplanning beveiliging Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
handhaving

Planning van BOA’s in Gemeente Amstelveen

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring