Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Ik voel me hier thuis door de open houding die iedereen heeft. Het is fijn dat we er voor elkaar zijn en elkaar helpen indien nodig. Iedereen heeft dezelfde drive en passie voor plannen waardoor je met elkaar kan praten over de leuke maar ook minder leuke zaken. Zoals samen brainstormen over lastigere uitdagingen in de planning van een opdrachtgever waardoor ik tot een nog betere planning kom.   

Het allerleukste aan mijn werk vind ik overzicht houden op het grotere geheel van de planning, daar waar alle radertjes elkaar raken. Als de radertjes soepel in elkaar overlopen dan heeft dit invloed op alles wat aan de randen ligt van het proces. Het benodigde inzicht realiseer ik door bij een traject organisatie breed veel vragen te stellen. Ondanks dat dit tijd kost, weet ik dat we met de juiste antwoorden sneller tot de kern van het planningsvraagstuk. Het geeft mij voldoening wanneer de radartjes van de planning overal goed werken zodat zowel de medewerker, manager als algehele bedrijf profiteert. 

Ervaring

In de medische wereld heb ik een paramedisch team gepland en geadviseerd rondom de planning van verpleeg en OKafdelingen. Mijn technische kennis en ervaring in applicatiebeheer komen goed van pas om programmatuur snel te begrijpen, te doorgronden en snel tot de juiste inrichting van software te komen. Vanuit medemenselijkheid vind ik het echter vooral belangrijk om rekening te houden met de mensen achter de planning. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in om het werk voor elkaar te krijgen. Daarom leef en werk ik naar de quote van Socrates waarin hij aangeeft dat datgene wat jouw boos zou maken, je anderen ook niet moet aandoen. Iedereen zal door mij altijd met respect behandeld worden waarbij ik ook, indien nodig, mijn eigen grenzen aangeef. Wederzijds respect is voor mij belangrijk, wat je geeft ontvang je weer terug.   

Wat plan je privé?

Lekkere etentjes thuis. Weekendjes weg met vriendinnen om te kunnen paardrijden of om een escaperoom te spelen. Zelfs wanneer ik vrij ben geniet ik ervan om vanuit een helicopterview ogenschijnlijk onoplosbare vraagstukken op te lossen.

Xanne Schouten

Do not do to others what angers you if done to you by others