Partner – Strategisch Adviseur

Thuis bij Planning To Succes

Het is prachtig om te ervaren dat dromen werkelijkheid worden. Ooit ben ik als ZZP’er begonnen om vervolgens samen met Jonh Planning To Succes te vormen en uit te bouwen. Inmiddels hebben we het vertrouwen van mooie opdrachtgevers gekregen en werken we met een gepassioneerd team. Het is voor ons belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en zich thuis voelen. Het maakt me trots dat iedereen hard meewerkt aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Graag deel ik mijn kennis en kunde om anderen naar een hoger niveau van plannen te helpen. Hoe meer professionals beter plannen, hoe succesvoller organisaties zijn. Voor mij is er geen mooier vak te bedenken.

Ervaring

Al twintig jaar ben ik werkzaam in tactische, strategische en management rollen op het gebied van personeelsplanning. De eerste tien jaar bij KLM en Luchthaven Schiphol (AAS). De dynamiek op deze werkplek was groot en vereiste het hoogst haalbare niveau van personeelsplanning. De ervaring, kennis en kunde die ik daar heb opgedaan, zet ik inmiddels in binnen een diversiteit aan sectoren.

Bij personeelsplanning is het belangrijk om een goede focus te hebben. De quote ‘Laat achter wat te zwaar is om te sjouwen’, geeft weer dat je soms dingen los moet laten die je met je mee “zeult”. Vaak hebben we onbewuste ballast aan boord getrokken en het is goed die af en toe op te ruimen. Dat geldt ook voor personeelsplanning. Welke ballast kan je laten gaan om ruimte te krijgen voor wat er echt toe doet?  De knelpunten vinden en oplossen, van strategisch tot operationeel niveau, is een belangrijke basis voor succesvolle personeelsplanning.

Wat plan je privé?

Privé plan ik bewust tijd voor een wijntje met vrienden. Daarnaast ben ik graag bij mijn kinderen, mijn vriendin en familie. Mijn hoofd maak ik leeg door buiten te sporten, mede nodig omdat ik van goed eten met lekkere wijn hou. Het goede leven, dat plan je niet maar leef je.

Laat achter wat te zwaar is om te sjouwen