Planexpert

Thuis bij Planning to Succes

Planning to Succes kan ik het beste omschrijven als een warm bad. We zetten ons allemaal vol energie in, maar er is ook altijd ruimte voor elkaar. Je kan jezelf zijn en rekenen op de steun van zowel de directie als je collega’s. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mee te sparren, zodat we samen de beste oplossingen kunnen vinden voor onze klanten. Daardoor kan ik mezelf verder blijven ontwikkelen.  

Wat ik leuk vind aan mijn werk, is de grote impact van personeelsplanning op zowel organisaties als hun medewerkers. Elk aspect van een bedrijfsproces is op de een of andere manier verbonden met planning. Een optimale planning vermindert stress voor medewerkers, verbetert productie en bespaart kosten. Als planexpert blijft het uitdagend om zo’n planning op te leveren.   

Ervaring

Met een achtergrond in Retail, waarbij ik ervaring heb opgedaan in zowel verkoop als management, weet ik dat een slechte personeelsplanning een bedrijf of organisatie vertraagt. Zeker met de huidige personeelstekorten, is het belangrijk om overbelasting van medewerkers te voorkomen en te streven naar gezonde roosters. Als voormalig teamleider heb ik mijn communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld. Dit komt goed van pas in interactie met zowel opdrachtgevers als medewerkers. Mijn favoriete motto “To love despite flaws is rare, pure, and perfect” pas ik ook op mijn werk toe. Niemand is perfect. Maar wanneer je medewerkers op hun kracht inzet door rekening te houden met hun vaardigheden, wensen en competenties, dan blinken ze uit. Dit kost soms extra tijd maar is op de lange termijn duurzamer voor zowel de medewerkers als de organisatie. 

Wat plan je privé?

Zo min mogelijk! Als er niets in de agenda staat, dan bedenken we op de dag zelf wat mijn vrouw en ik ondernemen. Het enige wat ik wel een beetje plan, is de lange termijn financiën.  

Thomas Hofman

To love despite flaws is rare, pure, and perfect