Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Het is een mooi, snelgroeiend bedrijf waarin je veel vrijheid krijgt en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien werken er hele gezellige collega’s met veel planervaring. Het allerleukste aan het werk is dat je de organisaties én de medewerkers kunt helpen. Structureel, maar ook met oplossingen voor ad-hoc problemen. Qua werkzaamheden vind ik persoonlijk de roosters maken het leukste deel. Het is soms vervelend als medewerkers geen verlof kunnen krijgen vanwege de bezetting of ontevreden zijn met hun rooster. Dat los ik op door in gesprek te blijven, te luisteren en goed te beargumenteren waarom dat niet lukt. De meeste medewerkers werken met hart voor de zaak bij een organisatie en zijn welwillend om mee te denken. De volgende keer kom ik dan hun wensen weer tegemoet. Een win-win waardoor medewerkers tevreden zijn en de organisatie ook goed blijft draaien.

Ervaring

Ik werk sinds een paar jaar als planner en het is nog leuker dan ik vooraf had verwacht. Mijn organisatorisch talent en oplossingsgericht denken die ik voorheen heb ontwikkeld als event manager, helpen mij om de planning afdeling overschrijdend goed in te vullen. Als eventmanager heb ik ook geleerd om mensen mee te nemen in waarom je bepaalde beslissingen maakt, wat bij planning goed van pas komt. Mijn flexibele houding, veel dingen tegelijk kunnen doen en nauwkeurig werken zorgen dat opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat het werk goed gedaan wordt.

Wat plan je privé?

Gezond en gelukkig blijven, is het allerbelangrijkste natuurlijk. Ik plan graag vakanties of leuke uitjes met mijn vriend en/of kinderen. Verder maak ik tijd vrij voor muziek. Ik speel diverse slaginstrumenten in een slagwerkband. Dan gaan niet alleen de beats maar ook mijn hart sneller kloppen.

Music is Life. That’s why our hearts have beats