Management Team (Marketing, Communicatie en HR)

Thuis bij Planning To Succes

Bij Planning To Succes is er veel vrijheid. Iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten. Resultaten worden samen gehaald. De samenwerking in het MT is heel fijn, er wordt op elkaars kunde vertrouwd en snel geschakeld. Een snelgroeiende organisatie waarin medewerkers ruimte hebben om zichzelf te ontwikkelen en zich keihard inzetten voor de belangen van onze opdrachtgevers.

Het leukste in mijn werk is om klantgericht te handelen zodat onze opdrachtgevers succesvoller zijn. Bij de services van Planning To Succes betekent dit dat medewerkers van onze opdrachtgevers gelukkiger zijn doordat ze balans in hun roosters hebben. Gelukkige medewerkers leiden tot tevreden klanten/cliënten/stakeholders en daarmee tot een succesvolle organisaties. Daar profiteert de hele samenleving van.

Ervaring

Afgelopen tien jaar werkte ik als marketing- en communicatiemanager voor maatschappelijk relevante organisaties (non-profit). Werk dat een verschil maakt in het leven van anderen, geeft mij veel energie. Mijn ervaring helpt mij om focus aan te brengen. Geduld en doelgericht handelen is noodzakelijk om een organisatie in de groeifase te krijgen en te behouden. Gras gaat ook niet harder groeien door eraan te trekken, wel door het te voorzien in de basisbehoeften.

Wat plan je privé?

Alleen het noodzakelijke. Op zaterdag sta ik langs de lijn bij een voetbalwedstrijd van mijn zoon. Het maakt me gelukkig als mijn volwassen bonusdochters, vrienden of familie langskomen. Ik kom tot rust wanneer ik een boek lees, in de tuin werk, taarten bak of schoonmaak. Hoe minder gepland, hoe spontaner de actie, hoe meer ik geniet.

Gras groeit niet harder door eraan te trekken