Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Bij Planning To Succes ben ik helemaal mezelf. Hier tonen ze oprechte interesse in wie ik ben en wat me drijft. Ondanks dat we allemaal bij verschillende opdrachtgevers werken, doet iedereen zijn best om een thuisgevoel te creëren. Het warme contact en de maandelijkse Planning To Succes dagen, versterken het gevoel van verbondenheid en samenwerking. Het leukste aan mijn werk? Samen doelen bereiken. Ik haal voldoening uit bijdragen aan het succes en de groei van onze opdrachtgevers, wetende dat dit teamwork is. Hoewel ik soms moet accepteren dat perfectie niet altijd haalbaar is, sluit ik een dag af met het besef dat ik me ingezet heb voor het best mogelijke resultaat. 

Ervaring

Door mijn jarenlange werkzaamheden in de uitzendbranche, heb ik binnen de gebieden van HR, Planning, P&O en recruitment veel waardevolle kennis opgedaan. Dit stelt me als planexpert in staat om effectief te communiceren op verschillende niveaus en snel te schakelen in operationele situaties.

Wat plan je privé?

Naast de verzorging van mijn paarden, probeer ik privé zo min mogelijk te plannen. Het liefst laat ik de dag de dag, met alle mooie en daardoor vaak spontane dingen die mogen gebeuren.  

Roos van Elst Planexpert Planning To Succes

Vergeet niet zo nu en dan te lachen. In jezelf, om jezelf en met jezelf