Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

We hebben bij Planning To Succes een erg gezellig team met een gemêleerd gezelschap, waardoor ik mij thuis voel. Het leukste aan mijn werk als planexpert vind ik de omgang met andere mensen zowel collega’s als ‘klanten’. Verschillende opdrachtgevers maken het werk bij Planning To Succes iedere dag weer anders. Het is voor mij een mooie uitdaging om de planning zo in te richten dat iedereen, van directie tot medewerkers, er gelukkig van wordt. Als iemand niet blij is met zijn of haar rooster of resultaat, dan bekijk ik hoe we het binnen de doelstellingen alsnog voor elkaar krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik niet snel iemand voor het hoofd stoten en dit op een positieve wijze bespreekbaar maken.  Als je niet eerlijk bent kun je ook niet verwachten dat een ander dat tegen jou is. Verder ben ik pragmatisch en stop ik pas wanneer het werk ‘klaar en goed’ is.

Ervaring

Inmiddels plan ik al velen jaren voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Persoonlijk denk ik dat naast kennis en werkervaring vooral ook levenservaring belangrijk is in dit vak; mensen kennen en kunnen ‘lezen’. Inlevingsvermogen en betrokkenheid helpen mij om mijn werk goed uit te voeren.

Wat plan je privé?

Privé plan ik graag een verbouwing of een feestje maar juist geen vakantie, dat laat ik aan mijn gezin over. Samen maken we graag verre reizen waarbij we onder andere duiken.

Wie stopt met beter worden, houdt op met goed met zijn