Partner – Strategisch Adviseur

Thuis bij Planning To Succes

Hier ben ik omringt door collega’s die het waardevolle “plan-DNA” bezitten.

Het is mijn ‘drive’ om in organisaties het Workforce Management te optimaliseren. Ik ondersteun graag om evenwicht te brengen tussen (in) werknemersbelangen, HR- instrumenten, mate van mogelijke dienstverlening, de actuele arbeidsmarkt en het bestaansrecht van de organisatie. Veelal ondervinden organisaties “brandjes” in hun operationele personeelsplanning en willen dat opgelost zien. Vaak vinden deze brandjes hun oorsprong in het tactische en/of strategische deel van “personeelsplanning”. Nieuwe roostersoftware of een andere planner is dan niet de oplossing. Het gehele proces dient te worden doorgelicht en aangepast. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waarbij de directie en management snel inzicht heeft in alle processtappen en het duidelijk wordt in welke stappen de problematiek ontstaat. Het is voor mij een ‘drive’ om organisaties te helpen hun doelstellingen te halen door het optimaliseren van de planning, van strategie tot operatie.

Ervaring

Eenendertig jaar planervaring variërend van Dispatch planning, Operationele planning tot Tactisch en Strategische personeelsplanning. Trainingen, Opleidingen en Masterclasses gevolgd op onderwerpen die van invloed zijn op personeelsplanning. En inmiddels alweer twaalf en een half jaar zelfstandig ondernemer in het uitvoeren van Workforce-onderzoeken en in het ondersteunen van klanten in de groeifase naar een hoger planningsniveau.

Als persoon ben ik open, toeschietelijk en spontaan. Verder leg ik snel verbanden en zie ik de belangrijkste overeenkomsten en relaties in informatie, processen en data. Dit helpt mij om doelgericht en pragmatisch tot het best mogelijke resultaat te komen.

Wat plan je privé?

Het liefst zo min mogelijk, maar ongemerkt toch van alles. Op de minuut op tijd komen bij vriendenafspraak is zo’n “rare” plan-gewoonte.

Plan op de toekomst, geef zin aan je beleid