Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Voor mij voelde werken bij Planning To Succes vanaf de allereerste dag werkelijk als thuiskomen. Ik leer elke dag nieuwe dingen, er is altijd wel iemand die me kan helpen als ik ergens niet uitkom en de sfeer is fijn en warm. Geen dag is hetzelfde.  Je werkt met verschillende mensen, verschillende taken en verschillende bedrijven.  En je hebt als planner veel verschillende rollen. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerker maar ook voor leidinggevenden en directie. Soms moet er door een leidinggevende een planbeslissing worden gemaakt omdat ik daar dan niet over ga. Ter ondersteuning leg ik dan helder uit welke mogelijkheden er zijn, welke aspecten meetellen en welke invloed bepaalde beslissingen op de planning hebben. Door nauw met elkaar samen te werken, zowel met leidinggevenden als met medewerkers, lukt het meestal om de planning zo optimaal mogelijk te krijgen.

Ervaring

Hiervoor was ik store-manager bij een grote winkelketen waar ik ooit als medewerker op de vloer in wisseldiensten ben begonnen. Als leidinggevende van een grote groep medewerkers was ik ook verantwoordelijk voor de planning. Deze ervaring helpt mij om de personeelsplanning van twee kanten te bekijken. Ik heb begrip voor zowel de wensen van de leidinggevende, als voor die van de medewerkers. Het helpt mij om met oog voor de medewerker de roosters te maken zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen. Dat is niet altijd eenvoudig. Daarom hanteer ik de quote “Totdat je opgeeft, kun je niet falen’. Zolang je probeert en je best doet, zal het succesvol zijn want je zal er altijd iets van leren. En zo is dat ook met de persoonsplanning; door in kleine stappen gericht aan te passen, wordt het al snel steeds beter en succesvoller.

Wat plan je privé?

Ik ga graag wandelen met onze dochter van ruim een jaar en lekker uit eten met mijn man. Alhoewel een avondje op de bank regelmatiger gebeurt, waar we net zoveel van kunnen genieten.

Totdat je opgeeft kun je niet falen