Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Bij Planning To Succes voelt het vertrouwd. Eerder werkte ik nauw samen met bekende gezichten zoals John, Sjifra (Planning Gezondheidszorg), en Michael (Planning Luchtvaart). Het allerleukste aan mijn werk hier is de diversiteit. Geen week is hetzelfde, en dat houdt me scherp. Het ondersteunen van diverse klanten in verschillende branches bij het optimaliseren van hun personeelsplanning, vind ik boeiend en uitdagend. Anticiperen in de personeelsplanning vind ik essentieel. Vooruitkijken en nadenken over marktontwikkelingen is cruciaal om de planning naadloos te laten aansluiten op bedrijfsdoelstellingen. Elke planuitdaging is als een nieuwe reis vol mogelijkheden. Bij Planning To Succes ontdek ik dan ook elke dag nieuwe facetten van wat ik kan en wat er mogelijk is. Samen met mijn gezellige collega’s wil ik het verschil maken door gewoon te doen. 

Ervaring

Met meer dan veertig jaar leef- en werkervaring op diverse vlakken ben ik geen nieuwkomer, maar een professional van vele markten thuis. Mijn werkreis begon op mijn 18e. Sindsdien heb ik veel geleerd in verschillende rollen, zoals bij de NS, als manager van een roosterbureau, als zzp’er in planningsoftware en consultancy en als Senior Planning en Functioneel Beheerder op Schiphol. Maar vooral ook als ondernemer van een Italiaanse delicatessenwinkel in Haarlem. Al deze ervaringen neem ik mee in mijn huidige rol waar ik snel kan schakelen en elke uitdaging met open armen omarm. Ik vind niet vaak iets lastig, en als dat wel zo is, ben ik niet bang om in het diepe te springen, te kijken, en te leren. Het is een mindset die me door mijn hele carrière heeft geleid. Net als Johan Cruijff ooit zei: “Als ik jou vraag te laten zien wat je kan, zou je laten zien wat je kan. Maar dan weet ik meteen ook wat je niet kan, want dat laat je niet zien”. Voor mij is dat een geniale uitspraak. 

Wat plan je privé?

Over aantal jaar hoop ik te emigreren naar Zuid-Italië. Daar wil ik een mooie balans vinden tussen werk en het genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. En waar kan dat beter dan in het land van mijn voorouders, waar ook mijn hart ligt. 

Marco Luisini

“Als ik jou vraag te laten zien wat je kan, zou je laten zien wat je kan. Maar dan weet ik meteen ook wat je niet kan, want dat laat je niet zien”- Johan Cruijff