Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Ik voel me thuis bij Planning to Succes omdat het een warmhartig bedrijf is, we zijn echt een team en geen nummer. Ik hou van de open communicatie en het delen van veel vakkennis onder elkaar. Het echte thuisgevoel wordt nog eens versterk wanneer ik ons kantoor binnenkom, naar links kijk en mijn zusje zie die mijn collega is. Het allerleukste als planexpert vind ik de afwisseling. Ik hou van ontdekken, onderzoeken van verschillende mogelijkheden en vind het leuk om nieuwe avonturen aan te gaan. Bij Planning to Succes werken we bij verschillende opdrachtgevers in een dynamische omgeving. Naast dat er veel contact is met medewerkers en management, streven we gelijktijdig naar het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Dat brengt ook uitdagingen met zich mee omdat er veel mensen bij betrokken zijn. Mijn leergierigheid, ondernemende- en open houding naar anderen, ondersteunen me om goed te luisteren en tot een gedragen oplossing voor alle stakeholders te komen.  

Ervaring

Voordat ik bij Planning to Succes kwam werken heb ik samen met mijn partner een wereldreis gemaakt van een jaar. Een jaar lang de prachtigste plekken bezocht en mensen van diverse culturen leren kennen. Door deze ervaring heb ik geleerd dat je nooit een persoon mag beoordelen aan de buitenkant want iedereen heeft een eigen verhaal en achtergrond. Ik besef ook nog beter dat geluk niet in materiaal maar in de speciale momenten zit die je onderneemt. Voor deze reis werkte ik als strategisch marketing- en communicatieadviseur voor het MKB. Hierdoor kan ik de missie en doelstellingen van onze klanten pragmatisch vertalen naar de personeelsplanning. Om dit zo effectief mogelijk te doen, werk ik graag georganiseerd, communiceer duidelijk en hou van aanpakken 

Wat plan je privé?

Het liefst leuke uitjes, weekendjes weg en activiteiten met mijn partner of familie. Ik vind het fijn om ergens naar uit te kijken. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar informatie en leuke weetjes. Dat plan ik niet maar ik ben een soort van enthousiaste encyclopedie lezer, en stop pas als ik gevonden heb wat ik zoek.  

Kim Schoon

Wie goed doet, goed ontmoet