Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Voor mij geldt zowel zakelijk als privé; zonder plezier geen voldoening. Dat betekent uiteraard niet dat alles altijd maar leuk moet zijn. Ik vind het echter belangrijk om het leven, en daarmee dus ook mijn werk, zo leuk mogelijk te maken. Naast het enthousiasme en de werkmentaliteit bij Planning To Succes is de goede en informele sfeer voor mij dan ook doorslaggevend geweest om hier te gaan werken. Er wordt keihard gewerkt maar niet zonder humor. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling. Het voelt vanaf dag één als een warm bad.

In mijn werk beleef ik het meeste plezier aan het structureren en vereenvoudigen van planprocessen tot ze zo effectief en uniform (in het geval van meerdere afdelingen) mogelijk zijn. Ook de diversiteit qua mensen waar je mee te maken hebt, vind ik leuk; van loodsmedewerkers tot aan de directie. Natuurlijk is dat niet altijd eenvoudig, want ook al doen we onze uiterste best, soms conflicteert een planning met iemands persoonlijke of zakelijke belangen. Dat kan resulteren in een negatieve reactie. Mijn aanpassingsvermogen, enthousiasme en betrokkenheid helpen mij op dit soort momenten. Om de negatieve sfeer te doorbreken, blijf ik positief. Het is een kunst om iemand goed uit te leggen waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Dat houdt de onderlinge band goed en zorgt dat de planning toch optimaal rondkomt.

Ervaring

Ik heb inmiddels ruim vijftien jaar planervaring op verschillende locaties met zeer uiteenlopende type medewerkers en collega’s. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij heel belangrijk. Door mijn ervaring en kennis, werk ik mij makkelijk in bij een diversiteit aan opdrachtgevers en kan ik snel een planning optimaliseren. Mooi om daarna te zien dat een organisatie succesvoller is en medewerkers tevredener zijn.

Wat plan je privé?

Wintersportvakanties! En cabaretvoorstellingen; één van de weinige dingen die ik voor een heel jaar vooruit plan. Verder maak ik graag tijd vrij voor vrienden en familie; bij voorkeur lekker samen eten in combinatie met goede wijn.

When you stop doing things for fun, you might as well be dead