Partner – Strategisch Adviseur

Thuis bij Planning To Succes

Onze organisatie bestaat uit “vakidioten” die personeelsplanning beschouwen als hun favoriete hobby. Ik vind het geweldig om met al deze mensen samen te werken. Bij onze opdrachtgevers is het mooi om inzichtelijk te maken dat elke bedrijf geholpen is met een goede personeelsplanning of dat nou strategisch, tactisch of operationeel is. Het is een uitdaging om personeelsplanning op de agenda’s te krijgen van bestuursleden, directie en management. Wanneer dat lukt en wij de planning gaan ‘organiseren’, dan is het geweldig om te zien dat niet alleen de gewenste resultaten behaald worden maar ook de medewerkerstevredenheid in rap tempo toeneemt. Blije stakeholders in succesvolle organisaties, daar doen we het voor.

Ervaring

Inmiddels ondersteun ik al meer dan vijfentwintig jaar bedrijven en instellingen met het professionaliseren van de personeelsplanning. Hierbij heb ik geleerd dat een open houding heel belangrijk is. Wees duidelijk in wie je bent en hoe je denkt. Beloof alléén datgene wat je ook daadwerkelijk waar kan maken. Met betrekking tot personeelsplanning weet ik inmiddels zeker dat wanneer je dit professionaliseert, je organisatie er in veel opzichten op vooruit gaat. Dus dat beloof ik aan iedere opdrachtgever.

Wat plan je privé?

Een zo gelukkig mogelijk leven. Voor mij betekent dat genieten van mijn gezin met zeven kinderen en hun aanhang (ja, dan moet je goed kunnen plannen), vriendschap, mooie reizen, Ajax, zingen wanneer ik daar zin in heb, lekker eten en om iedereen in zijn/haar waarde te laten.

Zeg wat je doet en doe wat je zegt