Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Ik leerde John, Wouter en Patricia kennen via hun opdracht in Den Haag. Het viel me op dat ze gezelligheid en werk prima combineerden. Toen ik op hun kantoor langskwam viel het me op dat dit in het hele team zit. Iedereen was hard aan het werk, ademde planning in allerlei vormen en toch was er een huiselijke gezelligheid. Daar wilde ik ook bij horen.

Het allerleukste aan mijn werk bij Planning To Succes is het helpen van diverse organisaties in hun zoektocht naar wat planning voor ze kan betekenen. Een antwoord dat elke keer weer net even anders is. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren. Hier krijg ik daar de gelegenheid voor. Door de diverse opdrachtgevers kan ik mijzelf diepgaand ontwikkelen in personeelsplanning en mijn kennis delen.  Persoonlijk ben ik het liefst op de achtergrond maar in mijn huidige rol leer ik wat extraverter te zijn door goed contact te houden met de opdrachtgevers en medewerkers. Leren door te doen, precies zoals het bij mij past.

Ervaring

Ik ben ooit begonnen met plannen in de binnen- en zeevaart. Daarna ben ik de traffic (de dagplanning) en planning gaan doen van een Klant Contact Centrum. Na enkele jaren zocht ik een nieuwe uitdaging waarna ik bij de Gemeente Den Haag ben gaan plannen. De diversiteit in mijn ervaring als planexpert zorgen dat ik mij snel inleef bij nieuwe opdrachtgevers om de planning te optimaliseren.

Wat plan je privé?

Privé plan ik lange termijn financiën en het avondeten voor de week erop. Verder plan ik op korte termijn weinig omdat mijn zoontje nog erg jong is. We zien wel wat er in het weekend op ons pad komt en genieten van elkaar.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan