Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Het is fijn werken bij Planning To Succes omdat je hier kan zijn zoals je bent. Er is veel respect voor elkaar en veel lol. Daarnaast past het bij mij dat er geen ‘rangorde’ is en iedereen gelijkwaardig behandeld wordt. De openheid die dat geeft zorgt dat er gezegd wordt wat er gedacht wordt, geen verborgen agenda’s. Het leukst aan het werk voor opdrachtgevers vind ik de diversiteit en het analytisch denken. Je vormt als externe planner een team samen met de klant en medewerkers. Er zijn in de planning soms tegenslagen nodig om te kunnen groeien (“No rain, No flowers”).  Soms komt het rooster niet voor iedereen goed uit omdat er ook organisatiebelangen zijn. Dan komt het voor dat iemand hier niet met mij over in gesprek gaat en ‘klaagt’ bij anderen. Als sensitief persoon voel ik dat snel aan en ga dan het gesprek aan over het ‘waarom’ van de planning. Iedere goede werkrelatie heeft tijd nodig en als je een tijdje ergens planner bent, dan weten de meesten je gelukkig steeds sneller te vinden.

Ervaring

Voor Planning To Succes werkte ik ruim acht jaar in de gezondheidszorg. Hier deed ik ook de personeelsplanning op zowel tactisch als operationeel niveau. De zorg staat onder druk en ik heb persoonlijk ervaren wat het met een medewerker doet wanneer de planning niet goed ingericht is. Dit helpt mij om goed naar medewerkers te blijven luisteren en om gefocust te blijven op een gezonde planning terwijl ook de organisatiedoelstellingen gehaald worden.

Wat plan je privé?

Het liefst zo weinig mogelijk, des te meer vrijheid. Dan pak ik bijvoorbeeld de motor en maak ik tijdens de rit mijn hoofd leeg terwijl ik geniet van de natuur. Ik ben ook gek op planten wat me op kantoor de functie ‘plantenmanager’ heeft opgeleverd. En ik hou ervan om creatief bezig te zijn met de naaimachine. Je ziet mij regelmatig met eigen gemaakte kleding voorbijkomen. Genoeg te doen zonder het te plannen.

No Rain, No flowers