Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

We zijn een hecht team met weinig hiërarchie waarbij je jouw waarde binnen het team kent. Samen maken we het verschil door ‘doen’. Geen dag is hetzelfde. Je kan op een werkdag bezig zijn met de toekomst, met capaciteitsplanning of het inplannen van de vakanties en even later met ad-hoc planning omdat er bijvoorbeeld zieken zijn. Dat vergt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.  Soms is het minder leuk wanneer je een ontevreden medewerker moet uitleggen waarom er bepaalde keuzes gemaakt zijn. Dat hoort erbij en geeft het werk een extra dimensie. De planning van strategie tot operatie optimaliseren en vervolgens zien dat het voor iedereen beter werkt, daar word ik gewoon blij van.

Ervaring

Al meer dan vijftien jaar plan- en managementervaring bij verschillende organisaties. Daarvoor heb ik jaren in binnen- en buitenland als zelfstandig ondernemer gewerkt. Hierdoor kan ik snel schakelen. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat als je het soms even niet meer weet, je gewoon moet beginnen. Als je al werkend de oplossing vindt, heb je tenminste al een berg werk verzet.

Wat plan je privé?

Het liefst helemaal niks en als het moet, een vakantie. Mijn kinderen zijn volwassen en ik vind het heerlijk als ze spontaan samen met hun gezin langskomen. Verder geniet ik van mijn kleinkinderen en in de zomer van een goed boek op het strand.

Niet zeuren maar poetsen!