Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

Ik ben afkomstig uit een grote organisatie waar de individuele aandacht soms ontbrak. Bij Planning To Succes ervaar ik daarentegen een familiaire sfeer waarin ik alle collega’s persoonlijk ken. Ze staan klaar om te helpen en ik voel me comfortabel om vragen te stellen. Het allerleukste aan mijn werk is de constante afwisseling; elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Hoewel ik van een vlotte voortgang houd, blijf ik bij projecten rustig en luister ik zorgvuldig. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat dit in combinatie met mijn analytische vaardigheden, me in staat stelt om de essentie te scheiden van de bijzaken. Zo vind ik meerdere oplossingen voor uitdagende planningsvraagstukken.

Ervaring

Ik heb een leidinggevende achtergrond als capaciteitsmanager en als planexpert bij non-profitorganisaties zoals de Nationale Politie en in de Zorg. Hierdoor heb ik breed scala aan kennis en inzichten op het gebied van planningsprocessen verworven. Integriteit en autonomie vormen voor mij een belangrijke leidraad. Ik hecht waarde aan luisteren en het stellen van de juiste vragen, omdat dit leidt tot goede relaties, duidelijkheid en begrip. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat het aanreiken van meerdere oplossingen de flexibiliteit en keuzevrijheid bevordert, wat een positieve impact heeft op zowel medewerkers als op de organisatie. Mijn ervaring stelt me in staat om deze principes toe te passen en bij te dragen aan een effectieve en doordachte personeelsplanning. 

Wat plan je privé?

Ik geniet er van om vakanties, etentjes en leuke uitjes met vrienden en familie te plannen. Maar ook als er geen concrete plannen zijn, vind ik het heerlijk om erop uit te gaan. Je kunt me dan spontaan vinden op een gezellig terrasje in Amsterdam. De diversiteit en levendigheid van een stad geven me energie en tegelijkertijd kom ik er tot rust. 

Aukje Schuermans

Stilstaan is achteruitgang; rust roest!