Juridisch Ondersteuner

Thuis bij Planning To Succes

Bij Planning To Succes word je in je waarde gelaten en voel je dat je gewaardeerd wordt. Dat vind ik belangrijk. Terwijl er hard gewerkt wordt, wordt er ook belang gehecht aan de werk/privé balans. Je wordt niet beoordeeld op aanwezigheid maar op resultaat. Daardoor kan ik veel werkzaamheden doen naast mijn studie rechten. Er wordt mij hier veel vertrouwen gegeven zonder dat ik het gevoel heb dat ik er alleen voor sta want er is altijd iemand om mee te sparren. 

Ervaring

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie HBO-rechten. Uiteindelijk hoop ik rechter te worden, daar werk ik hard voor. Naast mijn studie heb ik diverse baantjes gehad en stage-opdrachten bij advocatenkantoren afgerond. Hierin heb ik geleerd dat je naast focus op je eigen werk, ook anderen nodig hebt voor verandering en vooruitgang. Mijn favoriete gedicht is van Robert Frost wat gaat over dat de begane paden comfortabel zijn maar je niet altijd daar brengen waar je naartoe moet in het leven. Dat past bij mij. Ik kies niet het eenvoudigste pad en wanneer ik een doel gesteld hebt, ben ik ontzettend gedreven om het te bereiken. Verder denk ik oplossingsgericht en handel ik pragmatisch, zowel privé als zakelijk. Dat helpt mij om snel juridische vraagstukken te herkennen en op te lossen, waar ik heel veel energie van krijg 

Wat plan je privé?

Als ik vrij ben, dan ga ik graag uit eten met mijn vriend of familie. Verder plan ik zoveel mogelijk tijd in om boeken te lezen voor mijn plezier in plaats van voor mijn rechtenstudie.  

Alexandra Tier

Two roads converged in a wood and I chose the road less travelled by