Oops...
Slider with alias transportation-two-1 not found.
Planning To Succes > Advies en Analyse

Personeelsplanning optimaliseren met maatwerkadvies

Een hogere opbrengst door een betere personeelsplanning? Reduceren van personeelskosten? Voldoende capaciteit om doelstellingen te halen? Gelukkige medewerkers die graag komen werken? Wij helpen je met een advies op maat waarmee je de personeelsplanning kan optimaliseren. Afhankelijk van je personeelsplanningsvraag richten we een onderzoek in.

Meten is weten

In ons onderzoek gaan we uit van de organisatiedoelstellingen. We analyseren de organisatie inrichting, de planprocessen en alle beschikbare data (HR en Workforce Analytics). Ook de wensen, ontwikkeling en tevredenheid van medewerkers vormen een belangrijk onderdeel. Onze analyse geeft inzicht in de huidige en toekomstige knelpunten in de personeelsplanning. Op basis van een gedegen analyse, geven wij een advies voor optimalisatie en mogelijke interventies.

Met ons maatwerk advies kan het management gefundeerd de personeelsplanning optimaliseren. Je weet waar de knelpunten liggen en wat je moet doen om dit te verhelpen.  Onze ervaring is dat er meerdere scenario’s mogelijk zijn om de personeelsplanning te optimaliseren. Voor het meest optimale resultaat, bieden wij ook ondersteuning in de uitvoering.

Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

“Planning To Succes bestaat al enige tijd dus we weten dat de diensten die we afnemen betrouwbaar zijn en zich bewezen hebben. Daar hecht ik waarde aan. Ik vind de communicatie tussen ons altijd erg fijn, als we iets nodig hebben krijgen we direct antwoord. De verschillende lagen waarin rapportages gemaakt worden, helpen mij enorm. Helemaal als je ziet dat er op verschillende afdelingen bezuinigd wordt, maar bij ons niet. Sterker nog, wij krijgen er geld bij. Dan geeft dit een goed gevoel. Dit komt omdat wij heel goed inzichtelijk maken hoeveel uur we aan welke taken besteden en wat je daarvoor terugkrijgt. Dit werd eerder niet gedaan. Dan is planning toch wel mooi!”

~ Syste Algera, Teammanager Toezicht en Handhaving (Gemeente Amstelveen)