Planexpert

Thuis bij Planning To Succes

John Tier is een oud-collega van mij. We hebben regelmatig contact gehouden, oude liefde roest niet. Via hem ben ik terecht gekomen bij Planning To Succes. Het mooie aan mijn werk is de verscheidenheid aan opdrachten, softwareprogramma’s, werkwijzen en ga zo maar door. Maar het belangrijkste waarom ik voor Planning To Succes gekozen heb is dat je mag zijn wie je bent en de warmte de van het team uitgaat. Je mening doe ertoe waardoor je ook echt een verschil kan maken. Leuk om te weten, ik ben van personeelsnummer 3313 naar 16 gegaan. 

Ervaring

Na 32 jaar als senior planner gewerkt te hebben bij Holland Casino vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent. Naast het ontwikkelen van plankennis heb ik door ervaring geleerd dat je als planner ook goed voor jezelf moet blijven zorgen. Het kan soms een stressvolle baan zijn waarbij je jezelf makkelijk voorbijloopt. Houden van je vak begint ook bij houden van jezelf. Zo ga ik ook om met de medewerkers die ik inplan. Door een goede relatie met hen op te bouwen en oog te hebben voor de mens achter de planning, streef ik naar een zo gezond mogelijk roosters. Dat komt zowel de medewerkers als de organisaties ten goede.     

Wat plan je privé?

Momenteel heb ik genoeg uitdagingen in mijn werk waardoor ik het thuis wat rustig aan doe. Ik zoek graag spontaan de gezelligheid op. Voor de vakanties vind ik verre reizen fantastisch. 

Ronnie Meijer

Houden van begint bij jezelf