Welkom bij Planning to Succes

We zijn een tikkeltje gek een beetje brutaal in onze uitspaken en zeker niet bang voor grote uitdagingen. We draaien onze hand niet om voor de grote doelen en wensen van onze klanten en we durven beloftes te doen, omdat we ze waarmaken. Plannen is een vak en het hoort thuis op de agenda van de directie. Met een goede personeelsplanning staat of valt jouw organisatie en wij helpen je graag om de juiste stappen te nemen om jouw organisatie gezond en winstgevend te houden. 

Planning to Succes zorgt voor synergie tussen werkgeversbelang en werknemersbelang: planmatige inzet van personeel binnen budget en op de taken afgestemd, een gezond en veilig werkklimaat, tevreden medewerkers en optimale prestaties. Bij een uitgebalanceerd werkrooster zijn zowel de organisatie, de medewerkers als de resultaten gebaat. Door advies, begeleiding, training en uitvoering realiseren we samen de roosters die werken. 

Onze kernwaarden “doen”, “vertrouwen”, “professionaliteit” en ‘het onmogelijke voor elkaar brengen’ op het gebied van planning is wie wij zijn en hoe wij handelen. Planning to Succes werkt voor profit- en non-profitorganisaties, van groot tot klein en in alle branches. 

Doen

Alles is planning.

Het plannen van tijd, personeel en geld is van essentieel belang voor uw organisatie.

Vertrouwen

Samenwerken met uw medewerkers is essentieel om onze liefde voor het plannen over te brengen en de resultaten inzichtelijk te maken.

Professioneel

Met een zorgvuldige planning en kennis ontstaan de bouwstenen voor stabiliteit, financieel inzicht, en efficiëntie.

Ambitieus

Er is nooit één manier, één weg of één oplossing.

Wij denken in mogelijkheden.

Wij zijn er voor jou en jouw bedrijf of organisatie. Plannen is een vak dat wij verstaan.  Er is nooit één manier, één weg of één oplossing. Onze kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘professionaliteit’ en ‘het onmogelijke voor elkaar brengen’ op het gebied van planning is wie wij zijn en hoe wij handelen.. Lees meer over onze pro’s!

Maak kennis met ons team!

Onze Experts

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime managementervaring. Maak kennis met onze experts. Wij zijn er om te adviseren en te begeleiden waar nodig.
John Tier

Planning & Advies

Open en direct. Laten we zeggen dat je altijd precies weet waar je aan toe bent met John. Wij als collega’s vinden dat heerlijk.

John is vader en bonus vader en heeft ook de nodige dosis humor en zelfspot wat samenwerken altijd plezierig maakt. John is standvastig, weet waar hij naartoe wil en bijt zich vast in zijn doelen. Hij is een teamplayer en heeft een heldere visie.

Ajax is z’n cluppie. De quote van Johan Cruijff “ winnen doe je met z’n allen” is dan ook een quote waar John echt voor staat.

Oh, een fun fact over John: Hij kan echt geweldig zingen!

Let’s connect op LinkedIn

Wouter Bak

Planning & Advies

Hij is gedreven en ambitieus en gek op zijn vak.
 
Als oud marinier weet hij dan ook wel van wanten en ook wij als collega’s krijgen hier zo nu en dan nog wel eens een stukje mee van het mariniers regime.
 
Als het om zijn kinderen gaat, heeft hij een zwakke plek en is hij zo trots als een pauw. Ook is hij een fitte sporter en heeft passie voor outdoor, hardlopen en voetballen.
 
Naast zijn sport is hij ook een echte bourgondiër, gek op goed eten en mooie wijn.
Zijn werkstijl? Wouter is een doorzetter en een echte perfectionist in zijn werk.

Let’s connect op LinkedIn

Caitlin van de Velde

Marketing

Creatief en gedreven. Caitlin neemt geen blad voor haar mond en gaat slecht op “vaag gedoe”. Ze is punctueel en schept graag duidelijkheid.
 
Ze werkt gestructureerd en is een echte doorzetter. Deze dame kan als je niet oppast een beetje drammerig worden in haar enthousiasme, maar deinst zeker niet terug voor feedback en kritiek.
Als je wilt brainstormen over een nieuw bedrijfsidee moet je bij Caitlin zijn. Ze is ambitieus, een boekenverslinder en een ster in procesmatig werken.
 
De liefdes van haar leven? Haar jeugdliefde Nick, dochter Fenna en Dobermann Roxy.

Let’s connect op LinkedIn

Betty Magrijn

Planning

Als je wilt dat er bergen worden verzet, moet je bij Betty zijn.
 

Ze is een aanpakker en werkt dan ook met de werkhouding van; “niet lullen maar poetsen”. Ook Betty is een senior expert op het gebied van plannen en personeelsplanning.

Ze schakelt ongelofelijk snel en heeft een inzichtelijk vermogen waar menig mens een beetje bang van wordt.
 
Ze heeft 5 geweldige dochters en brengt haar zomers door op het strand met een goed boek en een wijntje.
 
Haar favoriete dag om te werken? Zondag; lekker rustig.

Let’s connect op LinkedIn

Ismay Kars

Planning

Zeer gestructureerd en consequent in haar werk is Ismay als de beste.
 
Deze jonge moeder is naast haar kinderen ook echt gek op haar werk. Ismay heeft grootschalig planwerk verricht voor Delta Airlines en staat dan ook stevig in haar schoenen.
 
Ze is een personeelsplanner met pit. Ze heeft haar zaakjes op orde en is een organisatorisch talent. Ze heeft veel humor en dat kunnen wij hier zeer waarderen. Ismay is een enorme flapuit en een enorme lieverd.
 
Ismay heeft vroeger als model gewerkt en is dan ook met recht onze: “beauty with the brains”.

Let’s connect op LinkedIn

Patricia 

Planning

Patricia is onze vroege vogel en hekkensluiter.
 
Ze is een enorm gedreven senior planner en ook de meest zorgzame vrouw die wij hier kennen.
 
Ze heeft eindeloos geduld met mensen en begrip voor iedereen. Maar don’t cross the line!
 
Ze is lief, attent en ja.. we gaan het toch zeggen een echte workaholic. Ze heeft hart voor de zaak en is zeer loyaal.
 

Deze ware familie vrouw is gek op haar gezin en een expert in haar vak.

Let’s connect op LinkedIn

Sonja de Kwant

Planning & Sales

Er is geen twijfel mogelijk over het feit dat Sonja nauwkeurig werkt en punctueel is. Ze is recht door zee en organisatorisch sterk.
 
Haar lichtelijke ongeduld maakt haar een enorme doorpakker en ze is dan ook helder en duidelijk in haar communicatie.
 
Deze creatieve, trotse moeder van 2 pubers heeft een grote liefde voor muziek en is dan ook voorzitter van haar slagwerkclub.
 
Sonja komt uit de evenementenbranche en draait haar hand niet om voor de complexe puzzels van het planwerk.

Let’s connect op LinkedIn

Gaby Schoon
Planning
Vrolijk, zorgzaam en gedreven. Gaby is een personeelsplanner met een oplettend oog.
 
Ze heeft gewerkt als personeelsplanner bij zorginstellingen en weet hoe ze de combinatie moet maken tussen haar liefde voor mensen en het belang van de organisatie.
 
Waar Gaby is wordt er gelachen. Ze is attent, een betrokken collega en idolaat van haar prachtige kater Karel.
 
Gaby is onwijs creatief en maakt de mooiste kleding achter haar naaimachine.
Ze heeft haar hart op haar tong en je weet precies wat je aan haar hebt. Kortom een gouden collega.

Let’s connect op LinkedIn

Jolanda van den Bree
Planning

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van plannen weet Jolanda absoluut van aanpakken. Ze is een gestructureerde, hardwerkende planner die precies weet wat ze doet en haar kennis dan ook niet onder stoelen of banken steekt. Je weet wat je aan haar hebt en ze helpt zonder twijfel waar ze kan.

Ze is altijd in voor een gezellig praatje en ook haar sarcastische humor hoeft ze hier niet te verbergen.

De coronacrisis heeft kookkunsten in haar aangewakkerd waarvan ze nooit wist dat ze die had. Van lekker eten en een echt goede wijn kan ze ultiem genieten.

Let’s connect op LinkedIn

Megan van Gelderen
Planning

Zorgzaam, nauwkeurig, gestructureerd en zeker niet op haar mondje gevallen. Megan is voormalig store manager van Victoria Secret. Als teamleider van een grote groep medewerkers, is plannen voor haar een tweede natuur geworden. En het zit dan ook echt in haar bloed. Plannen is voor haar een uitlaadklep om haar inzicht en liefde voor het oplossen van complexe problemen op los te laten. 

Ze is trotse moeder van een prachtige meid en samen met haar man vormen zij een mooi jong gezin. 

Let’s connect op LinkedIn

Nu je weet wie wij zijn.

We maken ook graag kennis met jou!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een kopje koffie.