ONZE OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar interim planners, intelligente software of juist begeleiding voor uw medewerkers? Onze ervaren adviseurs weten hoe zij organisaties optimaal kunnen ondersteunen bij het behalen van betere resultaten met de planning en managementactiviteiten.  Planning to Succes werkt voor profit- en non-profitorganisaties, van groot tot klein en in alle branches. Werkgevers kunnen bij ons terecht voor:
 • advies, ondersteuning, begeleiding
 • training
 • uitvoering
We helpen bij het opzetten en uitwerken van roosters en planningen en werkbare processen zodat de verantwoordelijke afdeling of perso(o)n(en) voortaan zelf evenwichtige roosters kan maken. Indien de capaciteit daarvoor ontbreekt, is het ook mogelijk om (delen) van het roosteren en plannen uit te besteden. Onze planners kunnen die werkzaamheden extern of inhouse bij de opdrachtgever uitvoeren.   Planning to Succes is onafhankelijk en heeft ervaring met alle planning- en roostersoftware. Desgewenst begeleiden we het proces om de best passende software te selecteren. Daarna helpen we uiteraard ook met de implementatie en de training van de medewerkers om er mee te werken.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Advies

Maakt uw knelpunten zichtbaar

De adviseurs van PlanningToSucces helpen organisaties grip te krijgen op het werkaanbod en de inzet van medewerkers. 

Om te bepalen wat voor uw organisatie en werkwijze de juiste weg is zullen wij in een vrijblijvend gesprek samen kijken naar de mogelijkheden en adviseren. 

 

Alle knelpunten in kaart gebracht?

Ondersteuning en begeleiding is ook mogelijk op meerdere vlakken, denk hierbij onder andere aan:

 • het uitvoeren van een optimalisatie van het planproces door middel van het uitvoeren van een PlanningScan
 • ontwikkeling van werknemers door middel van een assessment
 • advies over strategische personeelsplanning binnen uw organisatie
 • een analyse van het werkaanbod en de formatiebepaling
 • het beoordelen of maken van een nieuw rooster
 • advies over en hulp bij het maken van een goed rooster beleid

Software

Selectie proces software

Bent u klaar om van Excel over te stappen naar Plan software? Of sluit de huidige software niet goed meer aan? 

Planning to Succes helpt u om tot de juiste keuze te komen. Met onze brede kennis van verschillende software pakketten en ervaring in vele verschillende sectoren kunnen wij u begeleiden om tot het juiste pakket te komen dat naadloos aansluit bij de organisatie. 

Implementatie 

Als de software is gevonden kunt u natuurlijk niet wachten om deze in gebruik te nemen binnen de organisatie! 

Wij zorgen voor een perfecte en soepele overgang naar de nieuwe software. De implementatie is een project dat op zorgvuldige wijze doorlopen zal worden. We nemen u mee in dit proces zodat u de voorgang nauw kan volgen. 

 De implementatie van de software zal de werkwijze van de organisatie en medewerkers in hun dagelijkse werk in hoge mate ondersteunen & beïnvloeden. Wij hebben hier een inmiddels beproefde projectaanpak voor ontwikkeld.

 

Uitbesteden

Overname of uitbesteden?

Bent u opzoek naar een tijdelijke interimplanner of complete overname van de personeelsplanning? 

Er valt veel winst te behalen als het gaat om een professionalisering van de personeelsplanning. Uitbesteden van de personeelsplanning kan voor veel organisaties een goede oplossing. In delen of de gehele personeelsplanning.

Tijdelijke hulp

Onze interim planners zijn voor u overal beschikbaar, zowel in Nederland als in overige delen van Europa en zelfs in het Caribisch gebied. 

Al onze planners hebben meer dan 5 jaar operationele ervaring en onze senior planners hebben minimaal 10 jaar ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren. 

Via het Planning to Succes PlanBureau is uw planning gegarandeerd op top niveau.

 

black-paint-brush-arrow kopie

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij bellen u terug om een gesprek in te plannen. 

  Waar kunnen wij mee helpen?