HomeKlantenBeveiliging

Personeelsplanning is dé sleutel tot uitstekende dienstverlening in de uitdagende beveiligingsbranche. Onze plan-expertise in het balanceren tussen beveiligerswensen en de vereiste capaciteit, garandeert zowel veiligheid als lagere werkdruk. Wij bieden advies en uitvoering om jouw beveiligingsbedrijf te laten groeien en te floreren.

Voordelen
  • Verhoogde Veiligheid en Beveiliging
  • Lagere Werkdruk 
  • Voldoen aan Sectorspecifieke Regelgeving
  • Groei en Succes

“Het is een feit dat samenwerken met Planning To Succes een bijdrage heeft geleverd aan de reductie van ons verzuim. Dat de medewerkerstevredenheid is toegenomen, is ook een feit. Het mooie is dat we dat ook hoorden van de ondernemingsraad en de vakbonden.”

~ Robbert Geritssen, Manager Planning – CTSM Group

Verhoogde Veiligheid en Beveiliging

In de beveiligingsbranche is personeelsplanning cruciaal voor het succes van uw organisatie. Het juist inplannen van beveiligers is niet alleen een kwestie van efficiëntie, maar heeft ook directe invloed op de veiligheid van uw klanten en medewerkers. Een onjuiste planning kan leiden tot overbelasting, ongelijke behandeling van werknemers en zelfs verlies van zakelijke kansen.

Wij werken niet ‘in’ je organisatie maar ‘met’ je organisatie. Onze nauwe samenwerking start met een analyse en advies wat we vertalen naar de tactische en operationele uitvoering (capaciteitsplanning en werkroosters). Afhankelijk van de wensen, realiseren wij de planning met de inzet van onze eigen planexperts of door leiding te geven aan de interne planners.

Lagere Werkdruk

De ervaring van onze klanten is dat wanneer wij de personeelsplanning realiseren, de medewerkerstevredenheid snel stijgt en ziekteverzuim daalt. De werkdruk verlaagd doordat we gezond roosteren én alle medewerkers meenemen in het proces. We houden rekening met hun wensen terwijl we gelijktijdig de organisatiedoelstellingen goed voor ogen houden. Wanneer medewerkers met plezier werken en er rekening wordt gehouden met hun welzijn, zal dit zich vertalen in winst voor de hele organisatie.

Jouw Visie, Onze Planning

Wij begrijpen dat elke beveiligingsonderneming uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte personeelsplanningsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en toekomstvisie. Ons team van plan-experts staat klaar om samen met jou de volgende uitdagingen aan te pakken:

  • Personeelstekorten Verkleinen

Met onze strategische planning vertalen we jouw bedrijfsstrategie naar personele inzet. We zorgen ervoor dat je nu en in de toekomst over voldoende beveiligers beschikt, zelfs in tijden van personeelstekorten. En we helpen je de juiste balans te vinden tussen je team en de benodigde capaciteit.

  • Integratie van ZZP’ers

Het beheren van ZZP’ers kan complex zijn, maar we hebben bewezen strategieën om naadloze integratie te garanderen. Hierdoor voorkomen we ongelijke behandeling, vermoeide werknemers en bedrijfsrisico’s.

  • Capaciteitsplanning

Onze capaciteitsplanning is gebaseerd op gegevens, trends en patronen, waardoor we snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en werkaanvragen. Hierdoor kun je altijd de juiste beveiligers op de juiste plaats hebben.

Lees verder: Werkdrukbeheersing in de beveiligingsbranche 

Partner in Personeelsplanning

Klaar om de werkdruk te verminderen en jouw beveiligingsbedrijf naar een hoger niveau te tillen?  Ontdek hoe Planning To Succes jou kan ondersteunen in het bereiken van succes in de veeleisende beveiligingsbranche. Samen creëren we een evenwichtige toekomst voor jouw organisatie. 

Zij besteden hun personeelsplanning al succesvol uit

CTSN Gezond Roosteren Beveiliging Schiphol

CTSN maakt indruk met ‘gezond roosteren’ op Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
Personeelsplanning Beveiliging Schiphol Vebego SDBV

Personeelsplanning beveiliging Schiphol

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring
handhaving

Planning van BOA’s in Gemeente Amstelveen

Global leaders in marine container transport, create and use practical tools for measuring