Onze klanten

Al ruim 30 jaar zijn we actief in de meest uiteenlopende branches en zodoende in staat om voor vrijwel iedere uitdaging een passend antwoord te bieden.

Wij kunnen het zelf heel goed uitleggen, maar onze klanten werken dagelijks met onze oplossingen. Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek waarom zij gekozen hebben voorPlanning To Succes.

naamloos-1024x529

NH Hotels optimaliseert de personeelsplanning

“Planning To Succes helpt en adviseert NH Leeuwenhorst bij het optimaliseren en professionaliseren van onze personeelsplanning met een nieuw roosterbeleid en nieuwe inzichten. Een zeer prettige samenwerking!”

Joost van Beek, Regional Operations Director en Michelle Aarts, Hotel Director

logo-dichterbij

Dichterbij

Planning To Succes heeft laten zien dat meedenken, ideeën opperen, kritisch kijken en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit een eye opener is voor een zorginstelling. Het is een voorrecht te mogen samenwerken met een partij die niet zichzelf op de eerste plaats zet, maar altijd oog heeft voor de belangen van de klant. Een betere samenwerking is niet denkbaar.”

Shahien Mohamedradja, Dichterbij

original

Vilente

Planning To Succes heeft ons echt geholpen. Een nieuw roosterbeleid, een nieuwe kijk op basisroosters, de mogelijkheden van zelfregie in combinatie met een geprofessionaliseerde planning.”

Philip Miedema, Vilente

heerlen001

Stadstoezicht Heerlen

Planning To Succes heeft ons laten zien dat niet het systeem waarmee je plant het belangrijkste is, maar hoe je de planning toepast ongeacht het systeem. Door duidelijk te zijn in wat we graag wilden en hoe we naar de toekomst kijken heeft Tov!Plan ons een duidelijk advies gegeven. En daar zijn we tot op heden hartstikke blij mee.”

Maurice Costongs, Stadstoezicht Heerlen

GRATIS DEMO
close slider

Waar kunnen wij mee helpen?