DIT IS WAT WIJ DOEN

Je bent op de juiste weg! Hier kan je meer informatie vinden over de diensten die wij aanbieden. En wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Is jouw organisatie toe aan complete overname van de planning, het opzetten van een centraal planbureau of zoek je training en begeleiding voor jouw planners? Onze ervaren adviseurs en planners weten hoe zij organisaties optimaal kunnen ondersteunen bij het behalen van betere resultaten met hun workforce planning en managementactiviteiten. Neem contact met ons op of vraag een kennismakingsgesprek aan om de knelpunten kenbaar te maken en te zien wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

ONZE OPLOSINGEN

Wij doen niets liever dan het opsporen van de knelpunten, het onderzoeken van de mogelijkheden en het professionaliseren van de planning.

Heb jij het gevoel dat er meer wist te behalen valt binnen jouw organisatie? Meer overzicht en meer inzicht? Vaak is dit ook het geval. Wij kijken graag met je mee.

De elementen waar wij naar kijken zijn:

 • Tijd 
 • Geld
 • Kwaliteit 
 • Medewerker tevredenheid
 • Inzicht 
 • Overzicht 
black-paint-brush-arrow

Vrijblijvend advies gesprek

Om te bepalen wat voor jouw bedrijf en werkwijze de juiste weg is zullen wij na het kennismakingsgesprek, in een vrijblijvend advies geven en samen kijken naar de mogelijkheden.

Bij advies kijken wij naar de volgende aspecten: 

 • het adviseren over verschillende scenario’s voor uw vaste bezetting en de inzet van flexibele krachten;
 • het continu bewaken van de bezetting en regelen van de inzet van flexwerkers;
 • het verzorgen van de noodzakelijke data voor uw administratie en het maken van rapportages voor uw managers;
 • het adviseren over verbeteringen in de komende maanden.

Planning uitbesteden

Loop je vast of het je het gevoel dat er winst te behalen valt op het gebied van planning? 

Als je kijkt naar planning draait het allemaal om 6 elementen die nauw met elkaar samenhangen.

 • Tijd
 • Geld 
 • Kwaliteit
 • Medewerker tevredenheid
 • Inzicht 
 • Overzicht 

Op basis van deze zes elementen brengen wij een gedetailleerd advies. Na ons advies kan je weer door en weet je precies waar de knelpunten liggen en wat je moet doen om dit te verhelpen.

Een goed advies

Uitbesteden van de planning kan veel voordelen hebben. Bij het uitbesteden geven wij niet alleen gepast advies maar nemen wij ook de volledige planning uithanden waardoor wij jou en jouw medewerkers volledig ondersteunen en ontlasten.

Onze planprofessionals hebben jarenlange ervaring in meerdere organisaties en sectoren. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen: een interim planner of manager van Planning To Succes is snel inzetbaar, zelfstandig en snel ingewerkt. Gecertificeerde planners met ervaring in het gebruik van meerdere (plan)systemen. Zij brengen altijd toegevoegde waarde mee, doordat zij de kennis, ervaring en diensten van Planning To Succes achter zich hebben staan.

Training en opleiding

Onze trainingen zijn op maat gemaakt en gericht op de planprocessen binnen jouw organisatie. Wij geloven dat plannen een vak is dat je niet kunt generaliseren, ieder bedrijf is uniek. Daarom kiezen wij ervoor opleidingen en trainingen te personaliseren en geheel op vraag aan te bieden.

Wij inventariseren de vraag van medewerkers en management en zorgen dat deze uitvoerig verwerkt worden in onze training.

VR mogelijkheden

We integreren VR in de video’s om de best mogelijke interactie te creëren en om de gedachten en het gedrag van de mensen in de situaties die plannen met zich meebrengt te laten ervaren.

"Dit is geen hogere wiskunde, maar het no-nonsens van pragmatisch denken toepassen naar de realiteit".

Verlagen van de Kosten

Verhogen van de Omzet

Verhogen Productiviteit

Verlaging Ziekteverzuim

Betrokken medewerkers

Verlagen van de kosten

Door de werkvraag leidend te laten zijn, het werkaanbod aan uren daarop te laten aansluiten, zorgt een efficiënte planning er altijd voor dat de kosten overzichtelijk en beheersbaar blijven. Dit is geen hogere wiskunde, maar het no-nonsens van pragmatisch denken toepassen naar de realiteit.

verhogen van de omzet

Door personele inzet afhankelijk te maken van de werkvraag, zorg je er automatisch voor dat omzet gerelateerde personele inzet altijd op het juiste moment plaatsvindt. Hiermee wordt inzet op improductieve uren geminimaliseerd.

Verhogen van de productiveit

Wanneer de vraag naar productiviteit het hoogst is, dient er ook maximale capaciteit te worden ingezet. Door de maximale capaciteit in te zetten op de juiste tijden, op de juiste plaatsen met de juiste competenties zal de productiviteit het meest optimaal zijn. Door de combinatie te maken met de minder productieve momenten zorgen de roosters ervoor dat de medewerkers optimaal worden ingezet.

Verlaging ziekteverzuim

Door balans en rust in de roosters te brengen waardoor de medewerker altijd op het juiste moment aanwezig is, maar zeer zeker ook afwezig mag en kan zijn op de door hem of haar gewenste momenten is een verhoging van de medewerker tevredenheid een vanzelfsprekendheid. Dit leidt in 100% van de gevallen tot een verlaging van het ziekteverzuim. 

Betrokken medewerkers

Een goede planning zorgt voor rust en regelmaat. Medewerker tevredenheid zorgt er ook voor dat medewerkers zich betrokken voelen, maar dat medewerkers zich ook verbonden voelen. En hoe minder het verloop hoe beter de continuïteit van je bedrijf wordt gewaarborgd. Niets is fijner dan een eerlijk en open interactie tussen bedrijf en medewerkers. Wellicht de hoogste prioriteit!

“De dienstverlening van Planning To Succes is van een hoog niveau. De kennis wordt gedeeld met ons en vragen of aanbevelingen van onze kant krijgen altijd een vervolg".

Rick van Wandelen – Afdelingshoofd Sport Bedrijf Tilburg

Gemeente Tilburg – Sportbedrijf

“De dienstverlening van Planning To Succes is van een hoog niveau. De kennis wordt gedeeld met ons en vragen of aanbevelingen van onze kant krijgen altijd een vervolg. Een mooi voorbeeld was de zichtbaarheid. Die kon beter en dat hebben we als een kritisch punt naar voren gebracht. Daar heeft Planning To Succes ook direct aan gewerkt door meer mensen beschikbaar te stellen en meer aanwezig te zijn op de locaties en baden. Daarnaast is de expertise van Planning To Succes bij de implementatie van een nieuw roostersysteem zeer welkom.”

Rick van Wandelen – Afdelingshoofd sportbedrijf Tilburg

Gemeente Amstelveen – BOA’s

“Er is altijd een planner beschikbaar. Als de planner ziek is, dan regelt Planning To Succes een vervanger. Dat maakt deze constructie heel fijn om mee te werken.”

Miriam Snijders – Operationeel Manager Handhaving Gemeente Amstelveen

“Iedereen die plant voor een afdeling met 25 of meer personen besteedt de planning uit! Doe je dat niet? Geniet dan maar van je uitdaging”. 

Sytse Algera – Teamleider Handhaving Gemeente Amstelveen

naamloos-1024x529

NH Hotels optimaliseert de personeelsplanning

“Planning To Succes helpt en adviseert NH Leeuwenhorst bij het optimaliseren en professionaliseren van onze personeelsplanning met een nieuw roosterbeleid en nieuwe inzichten. Een zeer prettige samenwerking!”

Joost van Beek, Regional Operations Director en Michelle Aarts, Hotel Director

logo-dichterbij

Dichterbij

“Planning To Succes heeft laten zien dat meedenken, ideeën opperen, kritisch kijken en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit een eye opener is voor een zorginstelling. Het is een voorrecht te mogen samenwerken met een partij die niet zichzelf op de eerste plaats zet, maar altijd oog heeft voor de belangen van de klant. Een betere samenwerking is niet denkbaar.”

Shahien Mohamedradja, Dichterbij

original

Vilente

“Planning To Succes heeft ons echt geholpen. Een nieuw roosterbeleid, een nieuwe kijk op basisroosters, de mogelijkheden van zelfregie in combinatie met een geprofessionaliseerde planning.”

Philip Miedema, Vilente

Stadstoezicht Heerlen

“Planning To Succes heeft ons laten zien dat niet het systeem waarmee je plant het belangrijkste is, maar hoe je de planning toepast ongeacht het systeem. Door duidelijk te zijn in wat we graag wilden en hoe we naar de toekomst kijken hebben julle ons een duidelijk advies gegeven. En daar zijn we tot op heden hartstikke blij mee.”

Maurice Costongs, Stadstoezicht Heerlen

"Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt".

Johan Cruijff

Maar we hebben wèl de kennis in huis

Hulp nodig met de juiste keuze software? We got your back! Wij zijn geen software leverancier, maar we zijn wel kennispartner van de koplopers op de markt. Ook zijn onze planners getraind in de verschillende software zodat wij, met welke software je ook werkt of wilt werken kunnen helpen. 

"Het begint met een vrijblijvend gesprek"